Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Створена Громадська спілка "Калуська районна асоціація футболу"

Створена Громадська спілка Калуська районна асоціація футболу

У зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою України відбувається і реорганізація районних (міських) федерацій футболу області. Відповідне рішення було ухвалено ГС "ІФАФ" раніше. Крім того, була створена Комісія з реорганізації районних (міських) федерацій футболу області, яка здійснювала свою діяльність по підготовці Установчих зборів новостворених районних асоціацій футболу.

Дещо раніше вже відбулись Установчі збори Косівської, Верховинської, Коломийської, Надвірнянської та Івано-Франківської районних асоціацій футболу.

22 травня в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулись Установчі збори Громадської спілки "Калуська районна асоціація футболу".

Засновниками новоствореної спілки виступили Федерація футболу м. Калуша, Федерація футболу Калуського району, Рожнятівська районна федерація футболу, Долинська районна федерація футболу, Болехівська міська федерація футболу та Громадська спілка "Івано-Франківська обласна асоціація футболу", які делегували на даний захід своїх уповноважених представників.

Для розгляду та прийняття рішень було запропоновано порядок денний, який включав в себе 6 питань. В ході розгляду питань порядку денного було прийняте рішення про утворення громадської спілки "Калуська районна асоціація футболу", затверджено Статут ГС "Калуська РАФ", а також обрано Голову, першого заступника голови, заступників голови та інших членів органів управління Калуської РАФ.

Делегатами була підтримана кандидатура Цюпера Руслана Богдановича на посаду Голови Калуської РАФ. Після обрання Голови Калуської РАФ, перший заступник голови ГС "ІФАФ" Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Руслану Цюперу та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Володимира Сальваровського першим заступником голови Калуської РАФ, заступниками голови було обрано Мар’яна Бунгу, Олега Сосєнкова, Євгена Геренду та Руслана Кладька. Було обрано також Виконавчий комітет. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний та Апеляційний комітети. Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу щиро вітає футбольну громаду Калуського району та надіється на плідну і тісну співпрацю щодо розвитку футболу як в Калуському районі зокрема, так і на Івано-Франківщині загалом!

Калуська районна асоціація футболу
Калуська районна асоціація футболу
Калуська районна асоціація футболу
Калуська районна асоціація футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу