Новини :: Виконавчий комітет

|

Відбулося засідання Виконавчого комітету ІФАФ

Відбулося засідання Виконавчого комітету ІФАФ

7 червня в конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" м. Івано-Франківська відбулось засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу. Крім членів Виконкому участь у засіданні прийняв почесний гість – заступник генерального секретаря Української асоціації футболу Денис Сидоренко.

На початку засідання голова ІФАФ Андрій Бондаренко привітав усіх присутніх та оголосив питання порядку денного, головними серед яких були: про пріоритетні напрямки розвитку футболу в новостворених районах області, про висунення кандидата на посаду Президента УАФ, про висунення делегатів на звітно-виборний XXV Конгрес УАФ та інші.

Виконавчий комітет Івано-Франківської обласної асоціації футболу одноголосно проголосував за висунення кандидатури діючого президента УАФ Андрія Павелка на посаду президента асоціації, відповідно до рішення Виконавчого комітету УАФ від 3 червня 2021 р. про скликання звітно-виборного ХХV Конгресу УАФ та його проведення 7 березня 2022 р. в місті Дніпро.

Також Виконком припинив повноваження голови Комітету арбітрів ІФАФ Євгена Геренди. Новим головою Комітету арбітрів ІФАФ було обрано Михайла Марцинюка.

В ході засідання Виконкомом ІФАФ було прийнято ряд важливих рішень, які працюватимуть на благо не тільки івано-франківського футболу, а й для розвитку нашого улюбленого виду спорту в усій країні.

Засідання Виконкому ІФАФ
Засідання Виконкому ІФАФ
Засідання Виконкому ІФАФ
Засідання Виконкому ІФАФ
Засідання Виконкому ІФАФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу