Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Прев'ю фіналу Кубку чемпіонів міст та районів області ФК "Збора" – "Прут" Видинів

Прев'ю фіналу Кубку чемпіонів міст та районів області ФК Збора – Прут Видинів

У 17-му за ліком розіграші Кубку чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області взяли участь 16 футбольних команд, які представляли 12 районів і місто Івано-Франківськ. На першому етапі команди були розділені на чотири групи за територіальною ознакою. По два кращі колективи з кожної групи, вийшли до стадії 1/4 фіналу розіграшу.

Груповий етап змагань тривав з 8 жовтня по 12 листопада 2020 року. Більшість матчів турніру пройшла в завзятій боротьбі, а у деяких групах питання призерів було актуальним до останнього туру змагань. На жаль, не всі учасники турніру змогли дограти свої матчі до кінця групової стадії – 2 матчі не відбулися з різних причин.



КЧМТРО

На стадії плей-оф фінального етапу, поєдинки якої відбулись з 6 травня по 3 червня 2021 року, вісімка кращих команд попереднього етапу за системою з вибуванням із двох ігор визначила двох фіналістів поточного розіграшу Кубку чемпіонів міст та районів області.

ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП

"Прометей" (Матеївці) – "Прут" (Видинів)

1:2, 1:1

ФК "Збора" (Збора) – "Колос" (Братківці)

3:1, 5:1

ФК "Студінка" (Студінка) – ФК "Сваричів" (Сваричів)

3:1, 3:1

"Перспектив" (Рашків) – "Кремінь" (Пістинь)

3:1, 3:1

СТАДІЯ 1/2 ФІНАЛУ

ФК "Збора" (Збора) – ФК "Студінка" (Студінка)

5:0, 5:0

"Прут" (Видинів) – "Перспектив" (Рашків)

7:0, +:- (відмова)

КЧМТРО

У фінальному поєдинку Кубок чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2020-2021 років розіграють минулорічний фіналіст турніру ФК "Збора" (Калуський район) та "Прут" Видинів (Снятинський район).

Якщо для ФК "Збора" це буде друга поспіль спроба виграти Кубок (у фіналі сезону 2019/20 рр. ФК "Збора" мінімально поступилась "Юності" Верхня - 0:1), то для видинівського "Прута" - четверта. Двічі - у 2005 і 2006 роках - "Прут" виборював Кубок, долаючі у фіналах відповідно "Оболонь" Оболоня (1:1, пен. 5:4) та ФК "Верхня Липиця" (2:0), а в сезоні 2010 року поступився ФСК "Яблунів" (0:3).

КЧМТРО

З результатами та календарем розіграшу Кубку чемпіонів міст і районів області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – Кубок ЧМРО.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу