Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Визначились учасники чвертьфінальної стадії розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області з футболу

Визначились учасники чвертьфінальної стадії розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів області з футболу

21 та 22 жовтня відбулись поєдинки 5-го туру групового етапу розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів області сезону 2021-2022 років. З результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – Кубок ЧМРО.

За підсумками 5-го туру достроково визначилися всі учасники чвертьфінальної стадії розіграшу змагань. Отже, боротьбу в турнірі вже на стадії "плей-оф" продовжать:


ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА РАЙОННА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ

ФК "Легіон" (Івано-Франківськ)

ФК "Легіон" незалежно від результатів заключного туру групового етапу виборов перше місце в групі "D". Ще чотири представники району ФК "Марківці" (Марківці), ФК "Крихівці", ФК "Дзвиняч" та ФК "Дубівці" зійшли з турнірної дистанції.


КОЛОМИЙСЬКА РАЙОННА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ

"Прут" (Видинів)

ФК "Будилів" (Будилів)

"Довбушівець" (Печеніжин)

ФК "Будилів" незалежно від результатів заключного туру групового етапу посів друге місце в групі "B". Видинівський "Прут" з печеніжинським "Довбушівцем" у 6-му турі поборються з суперниками за перше місце в своїх групах. Ще два представники району "Прут" (Прутівка) та "Ватра" (Корнів) зійшли з турнірної дистанції.


КАЛУСЬКА РАЙОННА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ

"Сокіл" (Голинь)

ФК "Студінка" (Студінка)

"Колос" (Цінева)

"Колос" незалежно від результатів заключного туру групового етапу посів перше місце в групі "B". ФК "Студінка" з "Соколом" у 6-му турі поборються з суперниками за перше місце в своїх групах. Ще один представник району ФК "Збора" зійшов з турнірної дистанції.


КОСІВСЬКА РАЙОННА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ

"Зоря" (Рожнів)

Єдиний представник району незалежно від результатів заключного туру групового етапу посів друге місце в групі "D".

НАДВІРНЯНСЬКА РАЙОННА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ

"Яструб (Поляниця)

Єдиний представник району незалежно від результатів заключного туру групового етапу зійшов з турнірної дистанції.


Матчі стадій 1/4, 1/2 фіналу та фінальний матч заплановано провести вже навесні 2022 року. У матчах 1/4 та 1/2 фіналу команди зустрічатимуться двічі – вдома та на виїзді. Господар поля в першій грі буде визначений жеребкуванням.


Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу