Новини :: Турніри

|

У грудні відбудеться турнір з міні-футболу команд учасників АТО "Кубок Асоціації"

У грудні відбудеться турнір з міні-футболу команд учасників АТО Кубок Асоціації

25 грудня в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбудеться 3-й за ліком турнір з міні-футболу команд учасників АТО "Кубок Асоціації". Турнір проводиться з метою пропаганди футболу та здорового способу життя та соціальної реабілітації учасників АТО.

Загальне керівництво змагань здійснює Івано-Франківська обласна Асоціація учасників та ветеранів АТО та Асоціація футболу учасників АТО Івано-Франківської області. Безпосереднє проведення змагань покладається на головного арбітра змагань.

До участі в змаганнях допускаються команди міст та районів області, які сформовані виключно з учасників АТО, при наявності посвідчення учасника бойових дій чи бійця-добровольця встановленого зразка.

Кількість гравців для участі у турнірі – 12 (згідно заявочних листів). Безпосередньо у грі приймає участь 5 гравців (4 польові гравці і воротар).

На першому етапі команди змагаються у групах по коловій системі в одне коло: 3 групи по 3 команди. Місця в групах визначаються за найбільшою кількістю набраних очок. У випадку однакової кількості очок у двох і більше команд переможець визначається за результатами особистих зустрічей з конкурентом (конкурентами). Далі враховується більша кількість перемог, краща різниця забитих та пропущених м'ячів, більша кількість забитих м'ячів, менша кількість порушень (попередження – 1 очка, вилучення – 3 очки).

У випадку рівності всіх вищезгаданих показників, переможець визначається жеребкуванням.

На другому етапі переможці груп та краща команда серед других місць утворюють шляхом жеребкування півфінальні пари (команди з однієї групи в півфіналі не зустрічаються). Команди, які зазнають поразки у півфінальних матчах, зустрінуться в матчі за 3-тє місце. Команди, які переможуть у півфінальних матчах зустрінуться в матчі за 1-ше місце.

17 грудня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулась нарада з представниками команд-учасниць турніру, на якій пройшла процедура жеребкування групового етапу змагань. З легкої руки присутніх на нараді були сформовані наступні групи та відповідно календар змагань.

Жеребкування Кубок Асоціації

Для зручності в подачі заявкової документації перед стартом турніру представники команд мають можливість завантажити з сайту Івано-Франківської обласної асоціації футболу для заповнення Заявковий лист та ознайомитися з Регламентом турніру:

Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Жеребкування Кубок Асоціації
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу