Новини :: Українська асоціація футболу

|

Запрошуємо долучитися до Тижня дій від CAFE!

Запрошуємо долучитися до Тижня дій від CAFE!

У період з 12-го до 20 березня відбудеться вже 10-й за ліком Тиждень дій від CAFE. Починаючи з 2013 року Центр доступу до футболу в Європі (CAFE) запрошує представників як аматорського, так і професіонального спорту приєднатися до щорічних заходів щодо доступності й інклюзії та підкреслити безліч різноманітних ролей, які можуть відігравати особи з інвалідністю в індустрії спорту.

Особи з інвалідністю є ключовою частиною світової спортивної спільноти в ролі фанатів, працівників індустрії спорту, волонтерів та лідерів, тож усі мають рівні можливості зробити свій внесок у доступному, інклюзивному та привітному оточенні.

Тиждень дій від CAFE – це наймасштабніший захід, який дає змогу вболівальникам з інвалідністю та парафан-клубам, клубам, стадіонам, лігам, національним асоціаціям, НУО та всім зацікавленим у доступності та інклюзії шанс об’єднатися, щоб сприяти поширенню ініціативи за рівні можливості #TotalAccess.

З метою підтримки фанатів з інвалідністю, Центр CAFE запустив програму малих грантів Тижня дій CAFE. Програма пропонує фінансування заходів, запланованих фанатами з інвалідністю та їхніми асоціаціями. Гранти на суму до 250 дол. США надають за умови прийняття заявки CAFE. У разі недостатнього фінансування CAFE радить заявникам звернутися до інших джерел для збільшення бюджету.

В той час як програма малих грантів Тижня дій CAFE націлена, головним чином, на фанатів з інвалідністю та їхні асоціації, клубам будуть надавати відшкодування, якщо їм потрібна фінансова підтримка, під час участі в Тижні дій CAFE (у разі наявності грантових коштів).

Заповніть онлайнову заявку на участь програми малих грантів Тижня дій CAFE. CAFE приймає заповнені анкети до п’ятниці 11 лютого 2022 року включно. Якщо вам потрібна допомога з заповненням заявки, надішліть листа на адресу: michael@cafefootball.eu або зателефонуйте за номером: +44 (0) 203 355 9867.

Запрошуємо парафан-клуби, клуби, регіональні асоціації й усі організації, що зацікавлені в розвитку доступності та інклюзії, долучитися до Тижня дій від CAFE.

Більше інформації за посиланням.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу