Новини :: Оголошення

|

Ветеран Прикарпатського футболу Степан Рибак потребує допомоги

Ветеран Прикарпатського футболу Степан Рибак потребує допомоги

Фінансової допомоги потребує легенда Прикарпатського футболу, дитячий тренер і дуже хороша людина – Рибак Степан Йосипович. Чоловік, який 11 років відіграв за івано-франківський "Спартак", зараз проходить лікування і втратив обидві ноги.

Діагноз: Діабетична ангіопатія судин обох нижніх кінцівок четвертої стадії. Хронічна артеріальна недостатність обох нижніх кінцівок 4 ступеня. Ішемічна гангрена лівої нижньої кінцівки. Ампутаційні кукси обох стоп.

Звертаємося до всіх небайдужих із проханням підтримати Степана Йосиповича в боротьбі з недугою, перерахувавши гроші на його рахунок.

Реквізити для допомоги: картка Приватбанку 5168757419756848 (Рибак Степан Йосипович).


Степан Йосипович Рибак

Автобіографічна довідка:

Рибак Степан Йосипович народився 6 січня 1948 року в Отинії. Майстер спорту. Заслужений тренер України. Освіта вища. В 1972 році закінчив педагогічний інститут ім. В.Стефаніка. Свій футбольний шлях розпочав у рідній Отинії. Потім, в 1965-1966 рр. виступав за команду "Карпати" м.Коломиї. Одинадцять років провів в команді івано-франківського "Спартака". Двічі в складі "Спартака" в 1969 та 1972 рр. завоював звання Чемпіона України з футболу. В команді "Спартак" зіграв більше 500 матчів, забив 60 голів. Працював другим тренером команди першої ліги "Прикарпаття" та тренером команд перехідної ліги "Сокіл" (Бережани) та "Бескид" (Надвірна). Більше 20 років присвятив роботі в СДЮШОР "Спартак", на посаді завуча, тренера, директора. Дев'ять футбольних сезонів тренував команду "Сокіл" с.Угринів, яка виступала в чемпіонаті області серед команд першої ліги.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу