Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

8 травня, відбувся благодійний матч для допомоги Збройним Силам України. Один з лідерів аматорського чемпіонату Івано-Франківщини ФК "Вільхівці" зустрівся з першоліговим МФК "Прикарпаття". Товариська зустріч видалась доволі результативною, де перемогу з рахунком 7:3 здобули івано-франківські футболісти. Втім, головний результат – зібрано 57 тисяч гривень на потреби 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ. ППА "Вільхівці" подвоїв цю суму для придбання автомобіля для наших захисників.

Турнір на підтримку ЗСУ

8 травня на Коломийщині завершився черговий благодійний турнір з футболу "Все буде Україна-2022". Чотири команди районного рівня зійшлись на стадіоні "Ентузіаст" в с. Тулуків Заболотівської ТГ. Переможцем турніру стали "Вовки" з Вовчківців, другим фінішував ФК "Снятин", який випередив "Стару Сеньйору" із Заболотова за рахунок додаткових показників, а четвертим турнір завершив заболотівський "Темп-1973".

Турнір на підтримку ЗСУ

З ініціативи ветеранів футбольного клубу "Скеля" (Пнів) започатковано благодійні футбольні матчі, зібрані кошти з яких будуть використані на підтримку гравців футбольних клубів Пасічнянської територіальної громади, які в складі Збройних Сил України, Територіальної Оборони та добровольчих формувань в складі ЗСУ захищають Україну від російських окупантів. Отож на підтримку цієї ініціативи 1 травня в с. Пнів відбувся перший благодійний футбольний матч між ветеранами Пнівської "Скелі" та надвірнянського "Бескиду". А 8 травня на стадіоні села Пнів між дорослими складами футбольних клубів "Скел" (Пнів) та ФК "Надвірна" була проведена наступна товариська зустріч, яка завершилася з рахунком 1:0 на користь пнівської "Скелі". В перерві футбольної зустрічі організатори благодійної акції передали гравцю пнівської "Скелі" Мирославу Панасюку, який був присутній на футбольному матчі в зв’язку з короткотерміновою відпусткою, для нього та його бойових побратимів закуплені за зібрані під час благодійних матчів кошти, необхідні речі особистого користування. Учасники футбольних матчів та ГСО "Скеля" щиро вдячні за підтримку такої потрібної в даний час спортивно-благодійної ініціативи Пасічнянському сільському голові Андрію Гунді, голові ГО "Надвірнянська районна асоціація футболу" Руслану Нестеруку та начальнику відділу молоді та спорту Надвірнянської міської ради Василю Завадському. Як поінформував керівник ГСО "Скеля" Михайло Войсович футбольні зустрічі на підтримку ініціативи допомоги гравцям футбольних клубів громади, які захищають Україну від російських окупантів, будуть проводитись щонеділі об 11 год. 30 хв. на майданчику зі штучним покриттям в с. Пнів і кожен бажаючий може долучитись до збору коштів на підтримку наших воїнів.

Турнір на підтримку ЗСУ

14 травня в Городенці відбувся благодійний турнір з футзалу на підтримку Збройних Сил України. У фіналі команда Городенківської ДЮСШ, за яку виступали гравці збірних України з футзалу Микола Микитюк, Мар’ян Масевич, Микола Гуйван та Андрій Ткачук, обіграла "Олександрію" з Городенки з мінімальним рахунком 1:0. Всього протягом турніру було зібрано 22 тисячі гривень, які будуть направлені на потреби коломийської 10 гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Турнір на підтримку ЗСУ

Сьогодні кожен українець робить свій максимум для нашої перемоги. На Рогатинщині небайдужі краяни вирішили підтримати армію своєю майстерною футбольною грою. У період з 8 по 15 травня на 5-ти стадіонах Рогатинської МТГ відбувся благодійний футбольний турнір "Футбольне Опілля", мета якого – придбати тепловізори для хлопців з Рогатинщини. У змаганнях взяли участь 20 команд із трьох областей – Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської. Варто зазначити, що завдяки благодійному заходу вже в перший день вдалося зібрати 65 686 гривень, 47 300 гривень з них – внесок у добру справу від футбольних команд. Усі виручені під час матчів турніру кошти будуть спрямовані на допомогу нашим Збройним Силам України.

Турнір на підтримку ЗСУ

14-15 травня в Брошневі-Осаді відбувся благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України. Його організатори – Брошнів-Осадська селищна рада та місцева дитяча юнацько-спортивна школа. Загалом у змаганнях взяли участь 16 команд, в складі яких було багато відомих професійних футболістів Прикарпаття. Своєрідною інтригою було й те, що одним з учасників змагань виявилася команда "Зоря" Луганськ, гравці якої – особи з числа переселенців, які тимчасово проживають у Брошневі-Осаді, а також приємно було вітати на стадіоні Володимира Адам’юка – гравця ФК "Дніпро-1". Турнір – це підтримка військовим ЗСУ, котрі нині обороняють суверенітет України від російського окупанта. І нині там, у бойових діях на Сході, борються за мирне небо над нами відомі спортсмени, які не один раз своїми досягненнями прославляли Україну. Тому велика честь сьогодні скласти для наших військових таку подяку: всі зібрані благодійні кошти як від небайдужих вболівальників, так і від команд – учасниць змагань, будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

14-15 травня у Коломиї відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України "Едельвейс-2022". За результатами турніру перемогла команда "Едельвейс" Коломия, друге місце посіла команда ФСУ (Футбольні сили України), третє – ФК "Нижній Вербіж". Фінальні матчі пройшли у впертій боротьбі і без голів в основний час. "Едельвейс" був кращим в серії пенальті з ФСУ – 5:4, а ФК "Нижній Вербіж" також в серії пенальті здолав опір коломийського "Експрес-24" – 10:9. Благодійний турнір став черговою можливістю проявити не лише свою футбольну майстерність, а й зробити черговий невеличкий вклад у підтримку Збройних Сил України задля нашої майбутньої перемоги.



14-15 травня в с. Троїця Коломийського району відбувся благодійний турнір на підтримку Збройних Сил України. В турнірі взяло участь 14 команд, які на першому етапі були поділені на чотири групи. Вісімка кращих команд групового етапу за кубковою системою визначила переможця – "Факел" Троїця. Другим фінішував ФК "Тучапи", третє місце посіла команда "Джокер" Заболотів. Головною метою турніру став збір коштів для Збройних Сил України, які будуть відправлені нашим захисникам!



Триває серія благодійних футбольних акцій зі збору коштів для підтримки Збройних Сил України, які проводить Калуська районна асоціація футболу. Чергова з них відбулася 15 травня в Калуші на стадіоні "Хімік", де пройшла товариська зустріч команд МФК "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) і "Гарда" (Калуш). З рахунком 4:0 перемогли івано-франківські футболісти. У перерві матчу проводився благодійний аукціон з продажу іменних футболок професійних гравців. Всі отримані від цього заходу кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ

Віримо в Збройні Сили України, віримо в нашу Перемогу! Все буде Україна!

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області