Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Тиждень підтримки ЗСУ на теренах Івано-Франківської області

Українській армії допомагають представники різних сфер і галузей. Свою частку у спільну справу вносять спортсмени, зокрема футболісти. Вони проводять благодійні турніри на підтримку Збройних Сил України. Це новий вид доброчинної допомоги, який сьогодні набув широкого поширення.

2 липня на футбольних полях Прикарпаття в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років стартували благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом до перемоги". Благодійні матчі будуть проводитись у період з 2 липня по 21 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

Також 2 липня на стадіоні спортивного комплексу Академії НФК "Ураган" м. Івано-Франківська відбувся благодійний футбольний турнір на підтримку Збройних Сил України, у якому взяли участь 12 команд: "Медики" (1 місце), "Енергія" (2 місце), "ІнваСпорт" (3 місце), "Пасічна", "Гірка", "Іфсіті", "Воїни", "Ураган", "Фрізор", "Клубівці", "Червона калина". Організатором змагань виступив місцевий Благодійний фонд "З покликом у серце" (голова правління – Олег Чигер). Зібрані на турнірі 27 000 гривень підуть на придбання броньованої машини на базі БДРМ-2 для ЗСУ.

Турнір на підтримку ЗСУ
Турнір на підтримку ЗСУ

3 липня на футбольних полях Надвірнянського району благодійні матчі на підтримку Збройних Сил України "Разом Ми Сильні" в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць районних змагань з футболу сезону 2021-2022 років. Благодійні матчі будуть проводитись у період з 3 липня по 24 серпня. Усі зібрані кошти спрямують на потреби українських захисників.

За матеріалами прес-служб інтернет-видань Івано-Франківської області