Новини :: Різне

|

Сто сімдесятий день героїчного спротиву України проти росії

Сто сімдесятий день героїчного спротиву України проти росії

170 днів поспіль Україна та наш народ героїчно протидіє російській агресії. Наша незламність для багатьох стала загадкою і майже дивом. Україна шостий місяць безперервно генерує енергію, яка чинить опір другій армії світу, і захищає себе та Європу, і якщо в України сядуть батарейки — ось це буде справжня енергетична криза на планеті.

170 днів ми проходимо іспит на виживання. Україна протистоїть варварам і нелюдям. Армії того, чиє ім’я, на думку деяких політиків, не можна називати. Тим паче відмовлятися купувати в нього нафту, газ тощо.

170 днів ми протидіємо державі, яка страждає на нову форму колірної хвороби. Каже на біле чорне, на чорне — біле. Заявляє, про мирні цілі, але робить своїми цілями мирні міста й села, вбиває жінок і дітей, називаючи це самозахистом.

80 років тому нацисти рівняли з землею Ковентрі. Цьогоріч рашисти створили на території України десятки нових Ковентрі. Це — Буча, Ірпінь, Бородянка, Харків, Маріуполь, Попасна, Лисичанськ, Сєвєродонецьк.

Сутність війни, яку веде росія проти нас — стерти нашу історію, стерти нашу державність, нашу ідентичність, заперечити наше існування як таке. Сказати, що нас не було ніколи. Що ми — штучно створений народ, немов ми не люди, а сорт рослин чи вид тварин. Знецінити нашу культуру, принизити нашу мову, закреслити наше мистецтво. Наших музикантів, письменників, філософів, науковців, конструкторів, винахідників, усіх великих правителів і всіх великих воїнів Київської Русі, Запорізької Січі, які були, які є і які будуть.

Мета росії — стерти всі асоціації про Україну, крім війни. Україна без минулого, без світлих моментів сьогодення, а отже, без права на майбутнє.

Чому, запитаєте ви, росія робить це? Бо має глобальну фобію на державному рівні. Це фобія свободи. Для них це незнайома, невідома, а тому сила, що дуже лякає. Навіть якщо свобода не в їхній, а в сусідній країні. Свобода поруч. Для росії це небезпечно близько. Вона хоче це знищити. Але вона програє. Ми воюємо за своє майбутнє, вони — за чуже минуле.

Цінуйте, що маєте. Не відкладайте життя на потім. Підтримуйте Збройні Сили України! Слава нації! Смерть ворогам!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу