Новини :: Кубок регіонів УАФ

|

Збірна Івано-Франківської області – переможець Кубку регіонів УАФ

Збірна Івано-Франківської області – переможець Кубку регіонів УАФ

15 серпня в Києві на стадіоні НТК імені Віктора Баннікова відбувся фінальний матч Кубку регіонів УАФ, які проводять Українська асоціація футболу та Асоціація аматорського футболу України серед збірних команд областей.

У вирішальному поєдинку зустрілися аматорські збірні Івано-Франківської та Львівської областей. Ціна перемоги у цьому матчі була дуже високою, адже команди сперечалися не тільки за кубок і титул чемпіона країни, а й за право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА 2022-2023.

Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу

Обидві команди доволі жваво розпочали поєдинок і до фінального свистка тримали інтригу. Рахунок відкрили львів'яни після того, як на 31-й хвилині у штрафному майданчику івано-франківців вдало індивідуально зіграв Роман Гнатів. На куражі номінальні господарі спробували дотиснути прикарпатців, але наші хлопці і не думали здаватися, відповідаючи супернику своїм нестримним бажанням відігратися. Перший тайм завершився за мінімальної переваги львівських футболістів.

Другий тайм пройшов за ігрової і територіальної переваги збірної Івано-Франківської області. Підопічні Віктора Данищука постійно атакувати, мали гарні нагоди для взяття воріт, але в цих епізодах або надійно грав голкіпер львів'ян, або м'яч летів мимо цілі. І все ж старання наших футболістів були винагороджені влучним ударом на 88-х хвилині Мирослава Камрадського – 1:1, і командам довелося зіграти ще два тайми по 15 хвилин.

У додатковий час івано-франківці продовжили тиснути на ворота збірної Львівської області. Наші хлопці показали, що вони справжні козаки і в овертаймі вирвали перемогу на характері. Володимир Данищук на 97-й і Мирослав Камрадський на 116-й хвилинах збільшили рахунок – 3:1! До честі львів'ян, вони не склали зброю, пішли ва-банк і змогли забити. На 120+1-й хвилині відзначився Ростислав Михальчук (2:3). Але цей гол більше виглядав, як гол престижу.

У підсумку, збірна Івано-Франківської області довела матч до перемоги й отримала з рук президента Української асоціації футболу Андрія Павелка чемпіонський кубок, а разом із ним і право представляти Україну в розіграші Кубка регіонів УЄФА.



Збірна Львівської області – Збірна Івано-Франківської області – 2:3 (осн.час 1:1)

15 серпня 2022 р. 12:00. Стадіон НТК ім. в.Баннікова м.Київ. Без глядачів. +26°C

Арбітри: Віталій Романов (Дніпро), Максим Чертоляс (Херсон), Олександр Беркут (Суми)

4-й арбітр: Микола Балакін (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Сергій Задиран (Дніпро)

Збірна Львівської області: М.Бурмас, Н.Слав'як, П.Іванишин, Р.Дзюрах, А.Борик, А.Лебеденко (А.Курилишин, 63), О.Шандра (О.Підлісецький, 46), А.Оленич (Д.Ціпора, 98), І.Юськевич (В.Попиль, 71; Р.Михальчук, 110), В.Равлик, Р.Гнатів. Гол. тренер: Богдан Костик

Збірна Івано-Франківської області: А.Бобинець, Д.Калин, В.Данищук, Т.Ковальчук, В.Лабич (Н.Нагірняк, 110), П.Михальчук, Б.Дриган (Я.Багрій, 103), В.Блонський, А.Боднарук, О.Куртяник (М.Камрадський, 46), М.Стаднік. Гол. тренер: Віктор Данищук

Голи: Р.Гнатів (31, 1:0), М.Камрадський (88, 1:1), В.Данищук (97, 1:2), М.Камрадський (116, 1:3), Р.Михальчук (120+1, 2:3)

Попередження:



Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає керівництво, гравців, тренерський штаб і вболівальників аматорської збірної області із завоюванням титулу чемпіона Кубку регіонів УАФ! Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди. Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на Всеукраїнській арені.

Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Збірна Івано-Франківської області з футболу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу