Новини :: Оголошення

|

Висловлюємо співчуття...

Висловлюємо співчуття...

На 75-му році життя зупинилось серце відомого у футбольних колах Прикарпатського краю футболіста та тренера Михайла Миколайовича Гнатишина.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу висловлює найщиріші співчуття родичам, друзям і всім, хто знав Михайла Миколайовича. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Поділяємо біль та горе близьких. Світла йому пам’ять.

Довідка:

Михайло Гнатишин – розпочав свою футбольну кар’єру в аматорській команді "Хімік" з Калуша в 1967 році. У 1969 році перейшов у команду класу "Б" "Спартак" з Івано-Франківська, у складі якої двічі ставав чемпіоном УРСР (1969 та 1972 рр.). У період з 1990 по 1999 роки працював тренером в івано-франківському "Прикарпатті". 5 разів входив до числа 10-и кращих тренерів Івано-Франківської області. Очолюючи бурштинський "Енергетик", ставав "бронзовим" та "срібним" призером першості України серед команд 2-ї ліги. Входив до складу Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу. Працював спостерігачем арбітражу на матчах обласних змагань з футболу.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу