Новини :: Різне

|

Двохсотий день героїчного спротиву України проти росії

Двохсотий день героїчного спротиву України проти росії

Триває двохсота доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Війна знищила багато особистих та загальнонаціональних ілюзій. У 1991 році українці лише проголосили незалежність, а у 2022 ми її виборюємо.

Ми мали свободу, але мало її цінували. Багато української молоді жило із бажанням дременути десь за кордон і спокійно там жити. Старше покоління, навпаки, здебільшого, хотіло повернутися в радянське минуле і ні про що не думати.

Коли прийшла війна, то переважна більшість українців швидко збагнула, як багато вартує земля, на якій вони живуть. Хто любить своїх дітей, той бажає, щоб вони жили тут краще, ніж ми.

росіяни котяться у прірву гордині свого темного минулого. Українці обирають інше майбутнє. Тому відчайдушно борються, аби їхні діти не росли рабами.

Україна – це територія свободи. У цій війні всі ми стали єдиним тілом української нації, яке бореться за свободу кожного. Кожен, хто зміг здолати страх і залишився в Україні, – справжній герой. Сьогодні все просто – або, або!

Війна – це екзамен на людяність і боротьба із страхом перед кардинальними змінами в житті. У поганих обставинах хороші люди стають ще кращими. Війна показала, як багато в нас хороших людей, а значить – зміни в державі обов’язково будуть на краще!

Багато хто через війну втратив рідних, квартиру, бізнес…, але залишився живим і дякує за це Богу, хоча, можливо, до того в Нього не вірив. Багато хто досягнув неабияких успіхів у житті, але, втративши через війну перспективи в Україні, не опустив рук, а проявив себе як Людина, допомагаючи нужденним. Людина досягає справжнього успіху в житті, коли її люблять.

Під час війни стало набагато менше самовпевненості. Майже ніхто не знав, що таке може трапитися. Багаторічні плани за один день зійшли нанівець. Війна неабияк розхитала стабільність, але в людях натомість пробудилася віра у свої сили та неймовірна довіра до ближніх.

Війна – це витримка та терпіння. Коли потрібно трішки стриматися, то дратуєшся, бо звик отримувати все і одразу. Але коли себе обмежуєш, щоб поділитися із ближнім, то відчуваєш справжній смак любові та інший сенс життя.

Україна розбудила від сплячки весь світ. Україна сьогодні приклад для всіх. Головне не зупинятися і діяти далі.

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу