Новини :: Різне

|

Двісті сорок п'ятий день героїчного спротиву України проти росії

Двісті сорок п'ятий день героїчного спротиву України проти росії

Триває двісті сорок п'ята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Терористи росії в агонії. Ядерний шантаж не спрацював, тепер усіх намагаються налякати підривом Каховської ГЕС. Мета росії – змусити нас почати переговори на їхніх умовах. Але їм це не вдається. Україна не піддасться миру примусово.

"Чотири аргументи" росії для світу: холод (удари по енергетиці), голод (продовольчий шантаж), терор (запуск іранських дронів-камікадзе у центри міських кварталів), смерть (показові вбивства цивільних). Деякі колишні та нинішні світові політики та впливові бізнесмени закликають до переговорів із кремлем. Заради миру. Заради світу. Заради людства. Але не заради України! Не заради справедливості!

На шантаж є правильна відповідь. Жорсткіші санкції, подальша деокупація українських територій, більше зброї та ще жорсткіша позиція щодо кожного злочину росії. Армія, у якої на двох солдатів три судимості, ніколи не переможе армію, в якій на двох солдатів три вищі освіти. Краще одна важка зима в Україні, ніж все життя з росією. Вони нас не зламають! Ми вдаримо ще сильніше!

Двісті сорок п'ятий день героїчного спротиву України проти росії
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу