Новини :: Оголошення

|

Кінотеатр "Космос" запрошує на "Націю футболу"

Кінотеатр Космос запрошує на Націю футболу

Мільйони українських підлітків мріють про футбол і живуть футболом. І немає більшої честі у цій грі, ніж стати частиною національної збірної. "Нація футболу" – це вражаюча розповідь від перших осіб про становлення збірної України, яка ніби повторює траєкторію становлення нашої держави – від скромного початку, повного ігнорування та безвіри – до перших перемог і вражаючих результатів. Найдраматичніші двобої, неймовірні голи та правда, яка перевершує фантазію – "Нація футболу" вже цієї осені на великому екрані івано-франківського кінотеатру "Космос"!

Герої фільму: Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Олег Блохин, Йожеф Сабо, Леонід Буряк, Юрій Калитвинцев, Владислав Ващук, Олексій Михайличенко, Руслан Ротань, Андрій П'ятов, Тарас Степаненко, Андрій Воробей, Артем Мілевський, Дмитро Михайленко, В'ячеслав Шевчук, Олександр Зінченко, Роман Яремчук.

Жанр: документальний.

Тривалість: 90 хвилин.

Режисер та продюсер: Володимир Мула.

Автор сценарію: Микола Васильков.

Оператори: Олег Шевчишин, Станіслав Ткачов, Олександр Шевчишин.

Режисер монтажу: Андрій Луннік.

Прем'єра: 27 жовтня 2022 року.

Саундтреком до фільму стала композиція гурту "Скай" "До кінця" у виконанні Олега Собчука.

Фільм "Нація футболу" виробництва компанії Teleprostir Studio, створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно й Міністерства культури та інформаційної політики України, можна подивитися з 27 жовтня по 2 листопада в кінотеатрі "Космос" (м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 97). Початок сеансу – 14:10 год.

Посилання на сторінку кінотеатру: "КОСМОС".

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу