Новини :: Чемпіонат області

|

"Благо-Юність" Верхня розпочала підготовку до весняної частини змагань

Благо-Юність Верхня розпочала підготовку до весняної частини змагань

У зимове міжсезоння керівництво "Благо-Юності" затіяло грандіозні зміни. У силу тих чи інших причин команду залишило чимало гравців.

Так, за кордон виїхали воротар Михайло Макогон, захисник Ігор Подолюк, півзахисник Василь Дербах, тренер Ігор Клебан. Захисники Іван Легкий та Тарас Бойко повернулись у черніївський "Ураган", а Богдан Мордас продовжить свою кар'єру у стрийській "Скалі", яка вже влітку планує розпочати виступи у професійній Другій лізі.

Роман Москалик та Богдан Дриган перейшли у городенківський "Пробій", а два старожили команди Андрій Канюк та Ігор Долотко допомагатимуть ФК "Оскар" Підгір'я здобувати титули у районних змаганнях.

Незважаючи на такі суттєві втрати у складі, завдання у команди "Благо-Юність" не змінились: верхнянці і надалі боротимуться за перемогу в чемпіонаті та Кубку Івано-Франківської області.

"Благо-Юність" вже розпочала підготовку до весняної частини обласних змагань, у рамках якої підопічні Романа Мотуза провели два спаринги.

У першому матчі верхнянці змагалися з командою ФК "П’ятничани", яка представляє Львівщину. Поєдинок закінчився впевненою перемогою "Благо-Юності" з рахунком 3:1. М'ячі у ворота суперника забивали Святослав Шевченко, Богдан Мордас та потенційний новачок Святослав Зубар.

Щодо другого спарингу, то 15 лютого у протистоянні зі стрийською "Скалою" футболісти "Благо-Юності" поступилися з рахунком 1:3. Автором єдиного м’яча у складі верхнянців став ще один потенційний новачок Руслан Майовецький.

Наразі на перегляді знаходиться чимало гравців, з багатьма вже підписані попередні домовленості.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу за матеріалами прес-служби ФК "Благо-Юність" Верхня