Новини :: Кубок Підгір'я

|

11 березня на Івано-Франківщині запланований старт традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я"

11 березня на Івано-Франківщині запланований старт традиційного турніру з футболу Кубок Підгір'я

У період з 11 по 26 березня 2023 року в м. Івано-Франківську заплановано проведення 27-го за ліком традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я". Матчі турніру відбудуться на футбольних полях зі штучним покриттям стадіону "Хет-Трик Арена" та спорткомлексу НФК "Ураган".

Головна мета турніру "Кубок Підгір'я" – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу у 2023 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та асистентів арбітра з футболу до змагань у 2023 році.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів "ІФАФ".

Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

До участі в турнірі запрошуються аматорські футбольні клуби (команди) Івано-Франківської області та України. Умови проведення турніру та порядок визначення переможців будуть затверджені на спільному засіданні Комітету з проведення змагань "ІФАФ" та представників команд.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті турніру, який розміщений на нашому сайті в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >>РЕГЛАМЕНТ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу