Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Болехів з фронту завітав арбітр обласних змагань з футболу Ростислав Пиж

У Болехів з фронту завітав арбітр обласних змагань з футболу Ростислав Пиж

Уродженець м. Долини Ростислав Пиж, який змалечку віддавав себе футбольній справі, а згодом і працював арбітром на матчах районного та обласного рівня, з перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора на нашу землю добровільно став на захист нашої держави і до сьогодні перебуває на лінії фронту.

Перебуваючи у невеличкій відпустці, Ростислав завітав у Болехів на домашній матч місцевих "Карпат" та подарував команді від себе та побратимів з 22-ї Бригади 1-го Батальйону 3-ї Роти пам'ятний прапор України, який побував у найгарячіших точках вогню.

Незважаючи на нульову нічию в протистоянні з Бурштином, наш Герой та земляк отримав масу позитивних емоцій від гри та побажав швидкої перемоги України, мирного неба над головою близьких та рідних, а також успішного результату у футбольних змаганнях цього сезону.

Ми пишаємось, що у нас є такі люди як Ростислав. Ми вдячні йому, всім нашим захисникам та захисницям за кожен наш спокійний день, за ваші відео, на яких ви безстрашно йдете в бій, ризикуючи своїм життям. Ми вдячні вам, що ви задаєте кожному українцю таку високу планку – бути сильним та безстрашним. Дякуємо Героям за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи!

Слава Україні! Героям слава! Україна переможе!

Ростислав Пиж
Прес-служба ФК "Карпати" Болехів