Новини :: Комітет ветеранів

|

14 жовтня відбудеться "Турнір пам'яті" з міні-футболу серед ветеранів області

14 жовтня відбудеться Турнір пам'яті з міні-футболу серед ветеранів області

Турнір з міні-футболу серед ветеранських команд проводиться з метою вшанування пам'яті футболістів, які пішли із життя, подальшого розвитку та популяризації ветеранського міні-футболу в області, виявлення переможця та призерів турніру з міні-футболу серед ветеранів 1978 р.н. і старші.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань покладається на Комітет з проведення змагань, Комітет ветеранів, Комітет арбітрів "ІФАФ".

Змагання проводяться 14 жовтня 2023 року на спорткомплексі НФК "Ураган" м. Івано-Франківська.

Змагання проводяться серед команд міст та районів області, футболіст має право виступати тільки за одну команду. У матчах турніру можуть приймати участь гравці 1978 року народження і старші. Змагання проводяться за модифікованими (спрощеними) Правилами гри у футбол. Склад команди: 14 гравців, 1 тренер-представник. Всього 15 чоловік. Безпосередньо у грі приймає участь 7 футболістів (6 польових гравців і воротар).

Команда-переможець нагороджується Кубком, вимпелом та грамотою ІФАФ, футболісти – медалями. Команди, які зайняли друге та третє місця, нагороджуються вимпелом та грамотою ІФАФ, футболісти – медалями. Найстарший учасник та кращий гравець турніру нагороджуються пам'ятними призами.

Команда-учасник турніру представляє в ІФАФ заявочний лист (у друкованому вигляді), оформлений згідно встановленого порядку. Заявочний лист повинен бути завірений підписом керівника команди та підписом і печаткою лікаря (обов’язково). Керівники команд зобов’язані перед початком змагань представити заявочний лист, паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України, які засвідчують особу, число, місяць, рік народження та місце реєстрації проживання на території Івано-Франківської області. Без вищевказаної документації гравці до матчу не допускаються.

Підтвердження про участь в змаганнях команди мають направити на адресу ІФАФ до 10.10.2023 року.

Пропонуємо Вашій увазі:

РЕГЛАМЕНТ про проведення "ТУРНІРУ ПАМ'ЯТІ" з міні-футболу серед ветеранів Івано-Франківської області вікової категорії 45+ (1978 р.н. і старші) – посилання на Регламент.

ЗАЯВКОВИЙ ЛИСТ учасника турніру – посилання на Заявковий лист.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу