Новини :: Інваспорт

|

Збірні України та Японії розіграють золоті медалі чемпіонату світу з футболу серед спортсменів з вадами слуху

Збірні України та Японії розіграють золоті медалі чемпіонату світу з футболу серед спортсменів з вадами слуху

4 жовтня в малайзійському м. Куала-Лумпур відбулися півфінальні поєдинки чемпіонату світу з футболу серед спортсменів з вадами слуху. Обидва півфінали пройшли у напруженій, безкомпромісній, запеклій боротьбі. Хоча іншого й годі було чекати, адже кожна з команд прагнула перемогти і вийти у фінал.

Першими на поле місцевого стадіону вийшли футболісти збірних Японії та Єгипту. Основний час матчу завершився унічию – 1:1. У доданому часі японці додали обертів і тричі змусили воротаря єгиптян діставати м'яч з сітки воріт. Підсумок гри – 4:1 і збірна Японії у фіналі.

У іншому поєдинку збірна України вдруге по ходу змагань зустрілася з футболістами Сенегалу. Як і на груповому етапі (2:2), півфінальне протистояння з сенегальцями виявилася непростим випробуванням для наших хлопців. Основний час не подарував вболівальникам голів. Доданий час розпочався з ефектного влучного удару Ігоря Реутова.

Надалі українці тривали хід гри під контролем, але на останніх хвилинах доданого суддею часу сенегальцям вдалося врятуватися – 1:1. Фатальною для збірної Сенегалу стала серія пенальті, в якій українці влучно виконали всі свої удари, а у суперника один з "пострілів" прийшовся вище рамки воріт – 8:7.

7 жовтня золоті медалі IV-го чемпіонату світу з футболу серед спортсменів з вадами слуху розіграють збірні України та Японії.

Чемпіонат світу з футболу серед спортсменів з вадами слуху
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу