Новини :: Комітет з проведення змагань

|

Відбулася нарада з президентами (керівниками) та головними тренерами футбольних клубів другої ліги обласних змагань з футболу

Відбулася нарада з президентами (керівниками) та головними тренерами футбольних клубів другої ліги обласних змагань з футболу

7 листопада в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулася нарада адміністрації "ІФАФ" з президентами (керівниками) та головними тренерами футбольних клубів другої ліги обласних змагань з футболу сезону 2023-2024 років.

На нараді голова Комітету з проведення змагань Василь Сікора та голова Комітету арбітрів Михайло Марцинюк доповіли про хід першості Івано-Франківської області з футболу серед команд другої ліги сезону 2023-2024 років. Перший заступник голови "ІФАФ" Тарас Клим зупинився на питаннях стану футбольної інфраструктури учасників другої ліги обласних змагань з футболу.

Відбулася презентація журналу "Футбольний сезон 2022-2023 років", який був підготовлений Комітетом зі зв'язків із засобами масової інформації обласної асоціації футболу. Примірники журналу були безкоштовно передані футбольним клубам учасникам обласних змагань з футболу та лауреатам футбольного сезону 2022-2023 років.

Заступник голови, виконавчий директор "ІФАФ" Василь Сікора доповів про хід підготовки до проведення позачергової Конференції "ІФАФ". Присутні на нараді представники футбольних клубів підтримали кандидатуру Тараса Петровича.

Нарада ІФАФ
Нарада ІФАФ
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу