Новини :: Комітет арбітрів

|

Відбулось засідання Виконкому Комітету арбітрів "ІФАФ"

Відбулось засідання Виконкому Комітету арбітрів ІФАФ

7 листопада в приміщенні офісу Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулось засідання Виконкому Комітету арбітрів "ІФАФ", на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про спеціальну оцінку дій асистента арбітра Віталія Корнути під час календарного матчу розіграшу Кубка області з футболу сезону 2023-2024 років між командами "Ураган" Черніїв – ФК "Вільхівці" (оцінка: 7,9; спостерігач арбітражу Василь Герега).

У відповідності до Дисциплінарних правил Комітету арбітрів та Комітету з питань стадіонів і безпеки проведення змагань "ІФАФ" арбітр Віталій Корнута був відсторонений від арбітражу на 2 (два) матчі обласних змагань з футболу.

2. Про спеціальну оцінку дій арбітра Михайла Рибчака під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2023-2024 років між командами "Карпати" Болехів – "Хутровик" Тисмениця (оцінка: 7,9; спостерігач арбітражу Петро Попадинець).

У відповідності до Дисциплінарних правил Комітету арбітрів та Комітету з питань стадіонів і безпеки проведення змагань "ІФАФ" арбітр Михайло Рибчак був відсторонений на 3 (три) матчі обласних змагань з футболу. Також було рекомендовано Контрольно-дисциплінарному комітету "ФАФ" розглянути дії гравця "Карпати" Болехів Владислава Вігака на 65 хв. календарного матчу першості області між командами "Карпати" Болехів – "Хутровик" Тисмениця.

3. Про звернення керівника "Благо-Юність" Назара Волощака щодо рішення в одному із епізодів арбітра Ігоря Дебенка під час календарного матчу чемпіонату Івано-Франківської області з футболу сезону 2023-2024 років між командами "Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ – "Благо-Юність" Верхня.

Виконком Комітету арбітрів "ІФАФ" визнав помилковими дії арбітра Ігоря Дебенка в епізоді з непризначеним штрафним ударом на користь команди "Благо-Юність" Верхня і винесенням попередження (жовта картка) футболісту Олегу Мізернику.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу