Новини :: Футзал

|

На старті обласні змагання з футзалу

На старті обласні змагання з футзалу

У суботу, 2 грудня, стартують головні футзальні змагання Івано-Франківської області, які цьогоріч пройдуть під егідою обласної асоціації футболу і відбудуться у одній лізі, а за чемпіонство змагатимуться 9 команд. Представництво учасників є таким: "Варатик" (Коломия), "Вовки" (Коломия), "Галія" (Івано-Франківськ), "Пробій" (Городенка), "Ревера" (Івано-Франківськ), "Рибак-АСК" (Ямниця), "Рух-Контіліум Груп" (Івано-Франківськ), "Ураган-2 КФВ" (Івано-Франківськ) та "Фурнітура_Експрес24" (Коломия).

За умови непарної кількості команд, у кожному з турів буде учасник, який пропускатиме ігровий день. У рамках першого туру, до прикладу, не побачимо ямницький "Рибак-АСК". Команда з Ямниці зіграє вже наступного тижня. Три поєдинки, крім того, відбудуться у резервний день, базовий – субота.

Аналізуючи заявкові листи гравців, подані командами на сезон 2023-2024 років, очікуємо на не менш напружені змагання, ніж у попередні роки, а можливо й більш запекліші. Уболівальники завжди в захваті, коли до останніх турів зберігається певна інтрига у змаганнях.

Колективи гратимуть з роз'їздами у два кола за схемою двох таймів по 15 хвилин "чистого часу". Розклад перших протистоянь до вашої уваги:

Чемпіонат області, 1 тур

:: 2 грудня, субота (СК Королівка) ::

16:00 - Варатик (Коломия) - Ревера (Івано-Франківськ)

:: 3 грудня, неділя (Манеж КФВ) ::

14.00 - Рух-Контіліум Груп (Івано-Франківськ) - Ураган-2 КФВ (Івано-Франківськ)

15.15 - Галія (Івано-Франківськ) - Пробій (Городенка)

:: 5 грудня, вівторок (СК Королівка) ::

18:30 - Фурнітура_Експрес24 (Коломия) - Вовки (Коломия)

Матчі чемпіонату відбуватимуться на майданчиках Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, Фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Івано-Франківську, спортивного комплексу с. Королівка Коломийського району, а також на майданчику ДЮСШ в м. Городенка.

Найближчим часом буде опубліковано календар матчів до кінця календарного року з місцем проведення, датою та часом початку ігор. Чимало поєдинків в рамках чемпіонату можна буде переглянути у прямому ефірі на YouTube-каналі ІФ СПОРТ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу