Новини :: Футзал

|

20 листопада стартує заявкова кампанія обласних змагань з футзалу

20 листопада стартує заявкова кампанія обласних змагань з футзалу

Івано-Франківська обласна асоціація футболу отримала від Комітету з питань статусу та трансферів футболістів Української асоціації футболу реєстраційні періоди для змагань з аматорського футзалу.

1-й реєстраційний період футзального сезону 2023-2024 років стартував 13 листопада і триватиме до 30 листопада 2023 року включно.

2-й реєстраційний період футзального сезону 2023-2024 років: з 15 січня по 15 лютого 2024 року включно.

Реєстрація (заявка) футболістів команд-учасниць обласних змагань "ІФАФ" з футзалу сезону 2023-2024 рр. буде проводитись згідно затвердженого Комітетом з проведення змагань графіку у наступні дні:

Графік заявки на сезон 2023-2024

Для зручності в подачі заявкової документації перед стартом нового футзального сезону представники команд мають можливість завантажити з сайту Івано-Франківської обласної асоціації футболу (меню сайту: ДОКУМЕНТИ =>> РЕЄСТРАЦІЯ І ЗАЯВКА ФУТБОЛІСТА) для заповнення заявковий, дозаявковий та відзаявковий листи.


Станом на 15 листопада заявки на участь у чемпіонаті (перша ліга) області з футзалу подали 6-ть команд: "Фурнітура_Експрес24" (Коломия), "Галія" (Івано-Франківськ), "Рибак-АСК" (Ямниця), "Ураган-2 КФВ" (Івано-Франківськ), "Вовки" (Коломия) та "Пробій" (Городенка).

Відповідно заявки на участь у першості (друга ліга) області з футзалу подали 7-м команд: "Авіатор-Енерготрейд" (Івано-Франківськ), "Юрист" (Івано-Франківськ), "Зоря" (Черніїв), НФК "Металіст" (Івано-Франківськ), "Ревера" (Івано-Франківськ), "Рух" (Івано-Франківськ) та "Сокіл" (Угринів).


Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу