Новини :: Кубок Підгір'я

|

16 березня на Івано-Франківщині стартує 28-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я"

16 березня на Івано-Франківщині стартує 28-й за ліком традиційний турнір з футболу Кубок Підгір'я

У період з 16 по 26 березня в м. Івано-Франківську відбудеться 28-й за ліком традиційний турнір з футболу "Кубок Підгір'я". Цього року у турнірі, поєдинки якого пройдуть на стадіоні зі штучним покриттям "Хет-Трик Арена" та спортивному комплексі НФК "Ураган", приймуть участь 15 команд: "Blago-Юність" Верхня, "Бескид" Надвірна, "Варатик" Коломия, "Вихор" Ямниця, "Гарда" Калуш, "Нафтовик" Долина, "Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ, "Прикарпаття-Тепловик" U-18 Івано-Франківськ, "Ураган" Черніїв, "Яструб" Поляниця, МФК "Покуття" Коломия, СК "Галич", ФАПФ Івано-Франківськ, ФК "Бурштин", ФК "Вільхівці".

Головна мета турніру "Кубок Підгір'я" – підготовка футбольних клубів (команд) до змагань з футболу у 2024 році, популяризація футболу в області та Україні, підготовка арбітрів та спостерігачів арбітражу з футболу до весняної частини змагань сезону 2023-2024 років.

Загальне керівництво змаганнями здійснює Івано-Франківська обласна асоціація футболу. Безпосереднє проведення змагань здійснює Комітет з проведення змагань та Комітет арбітрів "ІФАФ". Матчі турніру проводитимуть арбітри Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Більш детальну інформацію можна знайти в Регламенті турніру, який розміщений на сайті обласної асоціації футболу в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >>РЕГЛАМЕНТ, та Додатку до Регламенту.

Пропонуємо вашій увазі Календар турніру "Кубок Підгір'я-2024", який також розміщений на нашому сайті в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> КАЛЕНДАР.

Також на офіційному сайті ІФФФ в розділі ДОКУМЕНТИ >> ТУРНІРИ >> ЗАЯВОЧНИЙ АРКУШ розміщений Заявочний аркуш команди-учасниці 28-го традиційного турніру з футболу "Кубок Підгір'я".

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу