Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Відбулось засідання КДК "ІФАФ"

Відбулось засідання КДК ІФАФ

5 червня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про дисциплінарну санкцію у вигляді "попередження" масажисту команди "Вихор" Ямниця Андрію Вандзіляку під час календарного матчу першості області між командами ФК "Бурштин" – "Вихор" Ямниця.

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" попередити масажиста команди "Вихор" Ямниця Андрія Вандзіляка (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка), що у випадку повторення аналогічного порушення впродовж конкретного визначеного чемпіонату області, КДК "ІФАФ" буде розглядати питання застосування до нього й інших дисциплінарних санкцій, у тому числі, сплату ГОВ та/або відсторонення (умовне відсторонення) від виконання службових функцій (від діяльності, пов’заної з футболом).

2. Про участь у матчі дискваліфікованого футболіста Цюпера Олександра ("Нафтовик" Долина) під час календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами ФК "Вільхівці" – "Нафтовик" Долина (матч завершився із рахунком 1:0 на користь ФК "Вільхівці").

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: у відповідності до Регламенту обласних змагань з футболу та Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" залишити в силі результат календарного матчу чемпіонату області з футболу між командами ФК "Вільхівці" – "Нафтовик" Долина (матч завершився із рахунком 1:0 на користь ФК "Вільхівці"). За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Нафтовик" Долина сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за участь у матчі дискваліфікованого футболіста).

3. Про вилучення гравця: Денега Богдан ("Гарда" Калуш).

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: дискваліфікувати гравця, якого було вилучено з поля (за нецензурні образливі вирази на адресу арбітра) Денегу Богдана ("Гарда" Калуш) на 2 гри.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу