Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Відбулось засідання КДК "ІФАФ"

Відбулось засідання КДК ІФАФ

12 червня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про дисциплінарну санкцію у вигляді "попередження" тренеру команди "Ураган" Черніїв Михайлу Ткачуку під час календарного матчу чемпіонату області між командами "Ураган" Черніїв – "Пробій" Городенка.

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: за За порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Ураган" Черніїв сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 500,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "попередження" ("жовта" картка) тренеру команди "Ураган" Черніїв Михайлу Ткачуку).

2. Про дисциплінарну санкцію у вигляді "вилучення" тренеру команди "Ураган" Черніїв Михайлу Ткачуку під час календарного матчу чемпіонату області між командами "Ураган" Черніїв – "Пробій" Городенка.

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: за порушення Регламенту обласних змагань з футболу та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Ураган" Черніїв сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 1000,00 грн. (за винесення арбітром дисциплінарної санкції у вигляді "вилучення" ("червона" картка) тренеру команди "Ураган" Черніїв Михайлу Ткачуку).

3. Про вилучення гравця: Филипчук Руслан ("Яспіль" Ясенів-Пільний) в змаганнях КЧРО.

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: дискваліфікувати гравця, якого було вилучено з поля (за грубу гру з нанесенням травми супернику) Филипчука Руслана ("Яспіль" Ясенів-Пільний) на 2 гри.

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу