Новини :: Кубок чемпіонів районів області

|

НФК "Металіст" (Івано-Франківськ) – володар Кубка чемпіонів районів області 2023-2024

НФК Металіст (Івано-Франківськ) – володар Кубка чемпіонів районів області 2023-2024

28 червня на стадіоні "Галицький" м. Галич відбувся фінальний матч 19-го за ліком розіграшу Кубка чемпіонів районів Івано-Франківської області з футболу сезону 2023-2024 років.

За головний трофей турніру змагалися представники Коломийського та Івано-Франківського районів області – відповідно ФК "Яспіль" Ясенів-Пільний та НФК "Металіст" Івано-Франківськ. Для суперників фінального протистояння це була перша спроба виграти Кубок.

Фінальний поєдинок пройшов за справжньої літньої спеки, але це не завадило командам показати цікавий та змістовний футбол. Вийшла гра, гідна фіналу. Суперники показали добротний футбол з високим рівнем інтриги та великою кількістю емоцій, створивши при цьому багато хороших моментів.

Незважаючи на спеку, боротьба на полі точилася до останньої секунди ігрового часу, але в підсумку сильнішими в цьому феєричному протистоянні виявився футболісти з Івано-Франківська. Після фінального свистка гравці та тренерський штаб "Металіста" не стримували радості від перемоги й здобуття почесного обласного трофею.



Кубок чемпіонів районів Івано-Франківської області – ФІНАЛ

ФК "Яспіль" (Ясенів-Пільний) – НФК "Металіст" (Івано-Франківськ) – 1:4 (1:1)

28.06.2024, 17:00. Галич, стадіон "Галицький", +30°C, оцінка поля – 4

Арбітри: Олексій Лаврів (Івано-Франківськ), Руслан Михайлишин (Богородчани), Юрій Пилип,юк (Івано-Франківськ)

4-й арбітр: Михайло Зварич (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу: Петро Попадинець (Івано-Франківськ)

Делегат ІФАФ: Ярослав Герега (Івано-Франківськ)

"ЯСПІЛЬ": Микола Андріящук, Іван Крижанівський, Василь Купіна, Владислав Андрієць, Олександр Вєтров, Микола Матієк (к) (Степан Струтинський, 65), Владислав Тис, Дмитро Човганюк, Віталій Урсуляк (Георгі Наврозашвілі, 61), Андрій Бойків, Тарас Бойків (Степан Бельцик, 46)

Запасні: Дмитро Візінський, Михайло Візінський, Михайло Шкварок

Головний тренер: Михайло Візінський

"МЕТАЛІСТ": Андрій Пащенко, Володимир Сміжак (Ігор Коваль, 46), Юрій Букатка, Руслан Пікуляк (Василь Пуш, 87), Олексій Брізе (Іван Кіф'як, 90+3), Назарій Синюк, Василь Щербина, Олег Локатир (Іван Красій, 89), Степан Ціцюра (Михайло Лемак, 87), Петро Кіфяк, Ярослав Сем'янчук (Роман Мельник, 90+3)

Запасні: Юрій Зизда

Головний тренер: Анатолій Редушко

Голи: Владислав Андрієць (16, 1:0), Олег Локатир (18, 1:1), Василь Щербина (54, 1:2), Ярослав Сем'янчук (64, 1:3), Василь Щербина (86, 1:4)

На 23-й хв. Олексій Брізе ("Металіст") не реалізував пенальті

Попередження: Олександр Вєтров (2), Іван Крижанівський (22), Микало Матієк (59), Дмитро Човганюк (75) – Степан Ціцюра (57)



НФК Металіст Івано-Франківськ – володар Кубка чемпіонів районів області 2023-2024

Івано-Франківська обласна асоціація футболу вітає керівництво народного футбольного клубу "Металіст" (Івано-Франківськ), гравців, тренерський штаб і вболівальників із завоюванням почесного трофею – Кубка чемпіонів міст і районів області з футболу сезону 2023-2024 років!



Відео цього фінального кубкового протистояння можна подивитися нижче:


З турнірними таблицями, результатами та календарем розіграшу Кубка чемпіонів міст і районів Івано-Франківської області з футболу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ЗМАГАННЯ – КУБОК ЧЕМПІОНІВ РАЙОНІВ ОБЛАСТІ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу