Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Відбулось засідання КДК "ІФАФ"

Відбулось засідання КДК ІФАФ

1 липня відбулося засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1. Про інциденти, які мали місце після завершення календарного матчу першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2023-2024 року між командами "Темп" Заболотів – "Варатик" Коломия.

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" попередити тренера "Варатик" Коломия Юрія Островського за грубі, неетичні випади на адресу арбітрів та спостерігача арбітражу після завершення календарного матчу першості Івано-Франківської області з футболу сезону 2023-2024 року між командами "Темп" Заболотів – "Варатик" Коломия. Попередити тренера "Варатик" Коломия Юрія Островського, що у випадку повторення аналогічного порушення впродовж конкретного визначеного сезону, КДК "ІФАФ" буде розглядати питання застосування до нього й інших дисциплінарних санкцій, а саме: сплата ГОВ та/або відсторонення (умовне відсторонення) від виконання ним службових функцій (від діяльності пов’язаної з футболом) на певну кількість матчів або певний період часу.

2. Про вилучення гравців у змаганнях розіграшу Кубка чемпіонів районів області сезону 2023-2024: Завадецький Сергій ("Сокіл" Голинь), Редушко Андрій (НФК "Металіст" Івано-Франківськ).

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: дискваліфікувати гравців, яких було вилучено з поля: Завадецький Сергій ("Сокіл" Голинь) – на 2 гри, Редушко Андрій (НФК "Металіст" Івано-Франківськ) – на 2 гри.

3. Про неявку "Темп" Заболотів на календарний матч першості області з футболу між командами "Яструб" Поляниця – "Темп" Заболотів.

Контрольно-дисциплінарний комітет "ІФАФ" вирішив: за порушення вимог Регламенту та у відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зарахувати команді "Темп" Заболотів технічну поразку (– :+), відповідно команді "Яструб" Поляниця технічну перемогу (+:–). У відповідності до Дисциплінарного кодексу "ІФАФ" зобов’язати "Темп" Заболотів сплатити "ІФАФ" грошовий обов’язковий внесок у розмірі 5 000,00 грн. (за неявку на матч першості області), що підлягає сплаті у строк 10 (десяти) календарних днів з моменту прийняття відповідного рішення КДК "ІФАФ".

З протоколами засідань Контрольно-дисциплінарного комітету ІФАФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ – Рішення КДК.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу