Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

В Івано-Франківську відбувся дитячий фестиваль "Відкриті уроки футболу"

В Івано-Франківську відбувся дитячий фестиваль Відкриті уроки футболу

Соціальний проєкт "Відкриті уроки футболу", який реалізується Українською асоціацією футболу, завітав до Івано-Франківська. Чудовий футбольний захід для спілкування та встановлення дружніх зв'язків між дітьми відбувся 24 вересня на місцевому стадіоні "Хет-Трик Арена" за підтримки Івано-Франківська обласної асоціації футболу. У заході взяла участь консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Іванна Поліник.

Учасниками проєкту стали 72 дитини, серед яких діти з особливим освітніми потребами, діти внутрішньо переселених осіб, позбавлені батьківського піклування та діти військовослужбовців.

За традицією, розпочали з урочистої церемонії відкриття під Гімн України. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх героїв України, які віддали найдорожче за майбутнє нашої неньки. Після урочистої частини стадіон був повністю переданий у розпорядження дітлахів.

Фестиваль розпочався з динамічної розминки. Далі команди розійшлися по секторах, на які було поділене футбольне поле. Усі мали змогу почергово займатися під керівництвом інструкторів-волонтерів на кожному із секторів. Виконання різноманітних спеціальних вправ перетворило дійство на масштабний фізкультурно-спортивний захід, усмішки дітей стали найкращою нагородою всім, хто доклався до його організації.

Учасники футбольного свята отримали незабутні враження, чудові емоції та досвід. А ще отримали радість від гри. Завдяки таким проєктам, ми вчимо наших дітей отримувати задоволення від участі, показуємо можливість весело провести час в колі друзів. А це найважливіше у наш час, час насичений різноманітними гаджетами.

На завершення кожна дитина отримала від організаторів диплом учасника й ексклюзивну футболку від УАФ. Найголовніше, що дітлахи відчули себе в безпеці, приємно та з користю для здоров'я провели час разом.

А найбільшу вдячність, звісно ж, ми висловлюємо нашим захисникам та захисницям, завдяки мужності яких ми маємо змогу проводити такі заходи!

Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу
Відкриті уроки футболу

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу