Новини :: Комітет ветеранів

|

Відбулось засідання Комітету ветеранів обласної асоціації футболу

Відбулось засідання Комітету ветеранів обласної асоціації футболу

Як вже повідомлялося раніше, 1 жовтня в Івано-Франківську відбудеться обласний турнір з міні-футболу "Меморіал ветеранів Прикарпатського футболу". Турнір має вшанувати і віддати належне тим, хто проклав шлях для розвитку футболу, хто своєю відданістю, працею і любов’ю до гри створив історію цього прекрасного виду спорту.

26 вересня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулось засідання Комітету ветеранів обласної асоціації футболу, на якому була затверджена програма заходів даного турніру. Присутній на засіданні голова "ІФАФ" Тарас Клим відмітив:

"Меморіал – це символ нашої вдячності і поваги до колишніх гравців, тренерів і діячів футболу, які зробили значний внесок у розвиток цього виду спорту. Він служить для визнання заслуг ветеранів футболу, нагадуванням про те, як важливо зберігати пам’ять про героїв нашого спорту".

У програмі заходів Меморіалу участь учасників турніру в поминальній молитві в Церкві Різдва Пресвятої Богородиці, проведення матчів самого турніру, поминальний обід для учасників турніру та почесних гостей.

Меморіал ветеранів
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу