Новини :: Футзал

|

Відбулося засідання Комітету футзалу "ІФАФ"

Відбулося засідання Комітету футзалу ІФАФ

8 жовтня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулося засідання Комітету футзалу з приводу підготовки та проведення обласних змагань з футзалу сезону 2024-2025 років. Крім членів Комітету на засіданні також були присутні голова обласної асоціації футболу Тарас Клим, перший заступник голови, виконавчий директор "ІФАФ" Василь Сікора, представники команд "Фурнітура_Експрес24" Коломия, "Пробій" Городенка, "Ураган-2 КФВ" Івано-Франківськ, "Вовки" Коломия, "Рибак-АСК" Ямниця.

Комітет мав визначитися з пропозиціями для команд-учасниць, які будуть озвучені на відповідній нараді перед початком змагань. Попередньо свою участь підтвердили 5-ть команд, ще дві знаходяться на стадії визначення своєї участі в змаганнях. Остаточно кількість учасників визначиться 18 жовтня, саме цей день є крайньою датою подачі підтверджуючих листів від клубів. До 17:00 год. 18 жовтня клуби можуть надати письмові підтвердження про участь в обласних змаганнях з футзалу.

Контактний e-mail: ifoff1990@gmail.com, моб.тел. (050) 590-94-03 (голова Комітету футзалу Ігор Овчар).

На засіданні обговорювалися структура та система управління змаганнями з футзалу, фінансування (оренда залів, суддівство, он-лайн трансляції матчів), арбітраж. Орієнтовно після завершення осінньої частини обласних змагань з футболу (10 листопада) буде проведена реєстрація футболістів у Базі даних УАФ обласних змагань з футзалу, які мають стартувати 1 грудня 2024 року.

Комітет футзалу
Комітет футзалу
Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу