Новини :: Виконавчий комітет

|

Відбулось засідання Виконавчого комітету "ІФАФ"

Відбулось засідання Виконавчого комітету ІФАФ

8 жовтня в офісі Івано-Франківської обласної асоціації футболу відбулось засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

На початку засідання виступив голова обласної асоціації футболу Тарас Клим, який проінформував присутніх про те, що у відповідності до ч.2, ст. 25 Статуту "ІФАФ", необхідно прийняти рішення щодо процедури голосування на засіданні та запропонував приймати рішення щодо питань порядку денного засідання Виконавчого комітету "ІФАФ" шляхом відкритого голосування.

З інформацією по другому питанню порядку денного також виступив Тарас Клим, який у відповідності до пункту 1, статті 16 Статуту "ІФАФ", запропонував скликати 27 грудня 2024 року в місті Івано-Франківську чергову Конференцію №5 "ІФАФ", затвердити порядок денний чергової Конференції та обрати реєстраційну комісію для встановлення повноважень делегатів та кворуму чергової Конференції №5 Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу" у кількості 3-ох осіб.

Виконавчий комітет "ІФАФ" затвердив наступний порядок денний чергової Конференції №5 Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу":

1. Про підтвердження повноважень Виконавчого комітету "ІФАФ" на прийняття рішення про скликання чергової Конференції №5 Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

2. Про обрання лічильної комісії для проведення підрахунку голосів при голосуванні на чергової Конференції №5 Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

3. Про обрання секретаря чергової Конференції №5 Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

4. Про членство в Громадській спілці "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

5. Про розгляд та затвердження звітів Виконавчого комітету та Голови Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

6. Про розгляд та затвердження звіту Ревізійної комісії Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

7. Про затвердження змін та доповнень до Статуту Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

8. Про визначення особи, яка має право представляти Громадську спілку "Івано-Франківська обласна асоціація футболу" для здійснення реєстраційних дій.

9. Про уповноваження осіб на підписання протоколу чергової Конференції №5 Громадської спілки "Івано-Франківська обласна асоціація футболу".

Виконком ІФАФ
Виконком ІФАФ

Далі члени Виконавчого комітету, заслухав інформацію першого заступника голови, виконавчого директора "ІФАФ" Василя Сікори, зобов’язали голів районних асоціацій футболу Івано-Франківської області (пп. В. Федорів, Т. Яворський, Р. Цюпер, Р. Нестерук, В. Якимишин, І. Шкіндюк) до 20 жовтня 2024 року провести засідання Виконавчих комітетів Івано-Франківської, Коломийської, Калуської Надвірнянської, Косівської та Верховинської районних асоціацій футболу та скликати чергові/позачергові Конференції відповідних районних асоціацій футболу, провести чергові/позачергові Конференції відповідних районних асоціацій футболу до 20 грудня 2024 року, до 27 жовтня 2024 року надати Адміністрації "ІФАФ" письмову інформацію стосовно визначеної дати, місця, часу та порядку денного чергової/позачергової Конференції відповідних районних асоціацій футболу.

Наступним питанням порядку денного Виконком надав безповоротну фінансову допомогу всім районним асоціаціям футболу Івано-Франківської області для здійснення статутної діяльності в сумі 2000 грн.

Також виступив заступник голови обласної асоціації футболу Микола Васильків, який доповів про хід підготовки до проведення змагань "Шкільна футбольна ліга" сезону 2024-2025 років на території Івано-Франківської області.

Наостанок члени Виконкому уповноважили голову "ІФАФ" Тараса Клима підписати протокол засідання та за необхідністю – витяги із протоколу даного засідання Виконавчого комітету "ІФАФ".

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу