Новини :: Кубок Підгір'я

|

"Кубок Підгір'я": 2 тур

Кубок Підгір'я: 2 тур

Сьогодні учасники "Кубка Підгір'я" зіграли матчі другого туру.

В селі Вістова лідери першого ігрового дня групи "А" болехівські та брошнівські "Карпати" розійшлись миром, а в іншому матчі футбольний клуб "Калуш" завдав крупної поразки "Нафтовику" з Долини.

Після цієї поразки долиняни втратили всі шанси на вихід в головний полуфінал турніру.

Група "А"

  • "Карпати" Брошнів-Осада - "Карпати" Болехів - 1:1
  • ФК "Калуш" - "Нафтовик" - 3:0

Турнірна таблиця

1"Карпати" Болехів1105-14
2"Карпати" Брошнів-Осада1105-24
3ФК "Калуш" Калуш1013-43
4"Нафтовик" Долина0021-70

В групі "Б" в Братківцях чергову перемогу здобув "Оскар" з Підгір'я і першу перемогу в свій актив записала "Галичина" в поєдинку з земляками з Івано-Франківська. Після другого туру "Оскар" залишається єдиною командою, яка ще не втрачала очок на турнірі.

Головні події в матчі івано-франківських "Галичини" і "Ніки" відбулися у другому таймі. Не використавши практично 100% гольовий момент, футболісти "Галичини" пропустили м'яч у контратаці у відповідь. Спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Але невдовзі підопічним Миколи Васильківа вдалось рахунок зрівняти. Здавалося, що матч так і завершиться внічию, але на останній хвилині компенсованого арбітром ігрового часу футболістам "Галичини" вдалося забити переможний гол.

Футболісти "Оскара" з перших хвилин пішли вперед і забили на 14-й хвилині швидкий гол. Через кілька хвилин "Колос" змарнував шанс відновити статус-кво у матчі – воротар "Оскара" парирував пенальті. Складно сказати, як подіяв цей ігровий епізод на господарів поля, але до перерви м'яч ще двічі побував у воротах "Колоса". Друга половина зустрічі, в принципі, мало відрізнялася від першої. "Оскар" атакував, володіючи перевагою, суперник – оборонявся і… пропускав. У підсумку 5:0 – велика перемога футболістів з Підгір'я.

Група "Б"

  • "Галичина" - "Ніка-Івано-Франківськ" - 2:1
  • "Колос" - "Оскар" - 0:5

Турнірна таблиця

1"Оскар" Підгір'я2007-16
2"Колос" Братківці1011-53
3"Галичина" Ів.-Франківськ1012-23
4"Ніка-Івано-Франківськ"0022-40