Новини :: Контрольно-дисциплінарний комітет

|

Засідання КДК ІФОФФ

Засідання КДК ІФОФФ

20 травня відбулось засідання Контрольно-дисциплінарного комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому були розглянуті наступні питання:

1) Про вилучення гравців: Курган Андрій ("Дністер" Галич, юнаки), Дяків Роман ("Карпати" Болехів, дорослі), Гордієвич Богдан ("Пробій" Городенка, юнаки), Голендер Назар ("Придністров'я" Тлумач, юнаки), Іваночко Назар ("Вихор" Ямниця, дорослі).

2) Лист президента ФК "Чайка" Вільхівці щодо участі підставного гравця у складі ФК "П'ядики" П'ядики під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2015 року між командами ФК "П'ядики" П'ядики – "Чайка" Вільхівці (юнацькі склади).

3) Рапорт арбітра матчу В.Юзика про невиконання рішення КДК ІФОФФ (протокол №6 від 13.05.2015 року) віце-президентом та гравцем ФК "Гвіздець" пп. В.С.Ясуником та В.В.Ясуником та про недисципліновану поведінку окремих вболівальників ФК "Обертин" Обертин під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2015 року між командами ФК "Обертин" Обертин – ФК "Гвіздець" Гвіздець (дорослі склади).

4) Рапорт делегата-спостерігача арбітражу ІФОФФ п. В.Лабенського та арбітра матчу п. М.Садловського про недисципліновану поведінку тренера команди ФК "Нептун" Заболотів п. І.Кузьменка під час та після календарного матчу першості області з футболу сезону 2015 року між командами "Нептун" Заболотів – "Черемош" Верховина (дорослі склади), який відбувся 17 травня 2015 року.

5) Рапорт делегата-спостерігача арбітражу ІФОФФ п. М.Гнатишина та арбітра матчу п. І.Загнибіди про агресивну, недисципліновану поведінку президента ФК "Прут" Делятин п. М.Волярчука, а також вболівальників даної команди, під час календарного матчу першості області з футболу сезону 2015 року між командами "Прут" Делятин – "Чайка" Вільхівці (дорослі склади), який відбувся 17 травня 2015 року.

На засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1) Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з поля: Курган Андрій ("Дністер" Галич, юнаки), Дяків Роман ("Карпати" Болехів, дорослі) – 1 гра, Гордієвич Богдан ("Пробій" Городенка, юнаки), Голендер Назар ("Придністров'я" Тлумач, юнаки) – 2 гри, Іваночко Назар ("Вихор" Ямниця, юнаки) – 3 гри.

2) Зарахувати технічну перемогу (+;-) юнацькому складу ФК "Чайка" Вільхівці, а юнацькому складу ФК "П'ядики" П'ядики технічну поразку (-:+) за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (участь у матчі підставного гравця).Зобов'язати керівництво ФК "П'ядики" П'ядики до 29 травня ц.р. сплатити ІФОФФ безповоротну фінансову допомогу у розмірі 300,00 гривень за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

3) Суворо попередити ФК "Гвіздець" Гвіздець за невиконання рішення КДК ІФОФФ (протокол №6 від 13.05.2015 року).Суворо попередити ФК "Обертин" Обертин за порушення Регламенту обласних змагань з футболу (перебування вболівальників у технічній зоні під час матчу).

4) Усунути від виконання службових функцій на 3 (три) календарні матчі обласних змагань з футболу тренера команди "Нептун" Заболотів п. І.Кузьменка та заборонити йому в цей період знаходитись в технічній зоні під час матчів першості області з футболу. Зобов'язати футбольний клуб "Нептун" Заболотів до 29 травня ц.р. сплатити ІФОФФ безповоротну фінансову допомогу у розмірі 500,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу.

5) Зобов'язати футбольний клуб "Прут" Делятин до 29 травня ц.р. сплатити ІФОФФ безповоротну фінансову допомогу у розмірі 300,00 грн. за порушення Регламенту обласних змагань з футболу. Дискваліфікувати (умовно) стадіон у с-щі Делятин на 2 (два) календарні матчі обласних змагань з футболу сезону 2015 року.

З протоколом засідання Контрольно-дисциплінарного комітету ІФОФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ДОКУМЕНТИ.