Новини :: Оголошення

|

На лікування Олега Івахнюка за кордоном потрібно зібрати 50 тисяч євро

На лікування Олега Івахнюка за кордоном потрібно зібрати 50 тисяч євро

Олег Івахнюк народився 1985 року у с.Голинь Калуського району. Футболіст, у другій лізі грав за львівські "Карпати-3" у сезонах 2001/02 і 2002/03, а також за "Спартак-2" (Калуш) у сезоні 2003/04.

Івахнюк — учасник лютневих протистоянь 2014 року на Майдані. Учасник воєнних дій на сході України влітку того самого року в складі батальйону "Донбас". 17 липня разом із побратимами брав участь у боях біля міста Попасна (Луганська обл.), а наступного дня хлопці потрапили в засідку. Отримав поранення трьома кулями в ліву ногу, переніс кільканадцять операцій. Має вогнепальне наскрізне й сліпе кульове та осколкове поранення медіальної поверхні частини лівого стегна, перелом лівої стегнової кістки. Відтоді хлопець прикутий до ліжка.

Олег Івахнюк

Нещодавно з госпіталя “Генерал де Каталунья”, де буде проводитись необхідне Олегу лікування, надійшов офіційний лист. Початок лікування коштуватиме від 50 тис. євро, проте лікарі дають великі шанси, що Івахнюк стане на ноги.

До збору коштів на лікування Олега долучаються волонтери, гроші переказують відомі українці, спортсмени та учасники АТО, а художники продають картини. Допомогти — справа кожного з нас. Ознайомитись з інформацією детальніше можна за цим посиланням.

Реквізити для допомоги: картка Приватбанку, Івахнюк Олег Петрович, 4149 4978 0992 1416