Новини :: Комітет арбітрів

|

Засідання Виконавчого комітету КА ІФОФФ

Засідання Виконавчого комітету КА ІФОФФ

15 жовтня відбулось засідання Виконкому Комітету арбітрів Івано-Франківської обласної федерації футболу, на якому був розглянутий арбітраж арбітрів ІФФФ Тараса Семанюка та Юрія Синишина у фінальному матчі розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2015 року між командами "Карпати" (Коломия) – "Оскар" (Підгір’я).

Заслухавши та обговоривши інформацію голови ІФФФ п. Т.Клима, голови Комітету арбітрів ІФФФ п. Є.Геренди та враховуючи висновок Експертної комісії ІФФФ на засіданні були прийняті відповідно наступні рішення:

1) Відсторонити арбітра матчу Семанюка Тараса та асистента арбітра Синишина Юрія від проведення матчів обласних змагань з футболу безстроково.

2) Направити відеоматеріали фінального матчу Кубку області з футболу та рішення КА ІФФФ від 15 жовтня до Комітету арбітрів ФФУ для надання оцінки дій арбітрів Семанюка Тараса та Синишина Юрія у даному моменті гри.

3) Винести питання на підсумкове засідання КА ІФФФ про доцільність перебування Семанюка Тараса та Синишина Юрія у списках рекомендованих для проведення Всеукраїнських змагань з футболу на 2016 рік.

З постановами засідання виконавчого комітету Комітету арбітрів ІФОФФ можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі КОМІТЕТУ АРБІТРІВ - Рішення Комітету арбітрів.