Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Фотозвіт: "Козацький Острів" (Чорнолізці) – "Касова" (Бовшів)

Фотозвіт: Козацький Острів (Чорнолізці) – Касова (Бовшів)

7-8 листопада відбулися чергові матчі 3 і 4 туру групового етапу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу. Якщо в групах "А", "Б" та "Г" ні одна з команд ще не втратила шансів на вихід до наступної стадії змагань, то в групі "В" чемпіони Тисменицького і Галицького районів вже вийшли до 1/8 фіналу. Відкритим залишається лише питання, хто з них займе перше, а хто друге місце в групі.

В суботу, 7 листопада, на своєму полі в Чорнолізцях чемпіон Тисменицького району "Козацький Острів" приймав чемпіона Галицького району команду "Касова" (Бовшів). Перед грою священик освятив два нові модулі роздягалень для футболістів. У планах керівництва ФК "Козацький Острів" установка ще одного модуля для суддівської бригади.

Матч лідерів групи "В" пройшов у запеклій боротьбі на кожній ділянці футбольного поля. Гра пішла відразу різка, по-спортивному зла, ніхто нікому не хотів поступатися і квадратного сантиметра території. Гостям вже в дебюті вдалося порадувати своїх уболівальників забитим м'ячем, втіливши в гол першу ж осмислену атаку. Провал центральних захисників "Козацького Острова" блискуче використав Жовнірик. Вийшовши один на один з голкіпером суперника, Степан холоднокровно розстріляв ворота – 0:1.

Отримавши "відро холодної води", господарі стрепенулися і почали методично розхитувати оборону бовшівців. На 26-й хвилині пройшла хороша флангова передача в район воротарського майданчика гостей на Віктора Барчука, який головою підрізав ігровий снаряд під дальню штангу – 1:1.

На куражі господарі помчали вперед з ще більшим ентузіазмом. Пару раз свою команду виручив Сергій Плешка, а гол... знову забили гості. На 36-й хвилині після розіграшу штрафного разючий удар завдав Володимир Мартинів – 1:2. Однак шанувальники "Козацького Острова" через пропущений м'яч переживали недовго. Чотири хвилини по тому Чорнолізці відігралися. Зіновій Моголівській опинився в потрібному місці і свій шанс не змарнував – 2:2.

Після перерви господарі збільшили темп і повністю окопалися на половині поля суперника. Футболісти з Бовшіва грамотно оборонялися, при нагоді погрожуючи гострими контратаками. У такому ключі гра, коли одні грали по рахунку і не форсували хід подій, а в інших не виходило хоч щось витиснути з позиційних атак, так і докотилася до фінального свистка. На закінчення можна відзначити гру воротаря Сергія Плешки, який тягнув все, що летіло в створ воріт. Один раз голкіпера гостей підстрахувала поперечина.


Кубок чемпіонів міст та районів області – Группа "В", 3 тур

"Козацький Острів" (Чорнолізці) – "Касова" (Бовшів) – 2:2 (2:2)

07.11.2015, 14:00. Чорнолізці. Стадіон "Колос". 300 глядачів, +10°C, оцінка поля – 3

Арбітри: Олег Музика (Рогатин), Ігор Дідушицький, Петро Липецький (обидва – Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу: Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ)

"КОЗАЦЬКИЙ ОСТРІВ": Назарук, Моголівський (Галка, 62), Б.Ольшанецький, Ткаченко, Третяк, Балагурак, Солоненко, Лаврук, Барчук, Гуйван (Гайдейчук, 46), Терлецький

"КАСОВА": Плешка, Даляк, Мартинів, Товкан, Боднар, Сташко, Горбатий (Озарко, 32), Тимків, Галич, Білоус, Жовнірик

Голи: Жовнірик (5, 0:1), Барчук (26, 1:1), Мартинів (36, 1:2), Моголівський (40, 2:2)

Попередження: Ткаченко (87), Солоненко (89) – Озарко (75)


За посиланням ФОТОЗВІТ можна подивитися світлини поєдинку (фотограф Петро Белей).


Кубок чемпіонів міст та районів області