Новини :: Кубок чемпіонів міст і районів області

|

Фотозвіт: "Кремінь" (Пістинь) – ФК "Угорники" (Угорники)

Фотозвіт: Кремінь (Пістинь) – ФК Угорники (Угорники)

8 листопада у Пістині відбувся поєдинок 4 туру групового етапу розіграшу Кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області з футболу в групі "А". Чемпіон Косівського району місцева команда "Кремінь" приймала чемпіона Коломийського району ФК "Угорники". Гра першого туру змагань, яка пройшла 31 жовтня в Угорниках, завершилась перемогою господарів з рахунком 3:1.

"Матч-відповідь" видався напруженим і емоційним. "Кремінь" прагнув реабілітуватися за поразку в першому колі, тому з перших хвилин почав штурмувати захисні редути суперника. На діях гостей позначилася відсутність в центрі поля Сергія Шпільчака, через що їм ніяк не вдавалося зв'язати свої передачі. Пістинські футболісти поступово наближалися до воріт ФК "Угорники" і на 37-й хвилині отримали шанс відкрити рахунок. В одному з ігрових епізодів м'яч влучив у руку захиснику гостей Олегу Ольшанецькому і суддя призначив одинадцятиметровий удар. Вирок взявся виконувати Володимир Ганущак, але переграти голкіпера Мафтія Кудлу не зміг.

Після перерви "Кремінь" активізувався і заграв більш агресивно і настирливо, але все одно цього було недостатньо, щоб подолати насичену оборону суперника. Господарі почали включати пресинг при втраті м'яча, почали швидше перепасовувати ігровий снаряд між собою, в результаті напруга біля володінь Кудли ще більше зросла, але м'яч вперто не хотів залітати у ворота. Варто зазначити, що футболісти ФК "Угорники" обороняючись також мали непогані шанси забити, граючи на контратаках.

Не справляючись із швидкими переміщеннями гравців "Кременя" гості все частіше змушені порушувати правила. На 83-й хвилині друга жовта картка для капітана Михайла Кваснюка перетворилася на червону. Господарі пішли на фінальний штурм, який успіхом так і не увінчався. В підсумку нічия, яка більше задовольнила команду гостей.

На завершення хочеться відзначити старання президента команди "Кремінь" Дмитра Тодорака покращити матеріально-технічну базу свого футбольного клубу. На стадіоні повним ходом йдуть роботи по зведенню адміністративної будівлі, в якій будуть роздягальні для команд, суддівська кімната.


Кубок чемпіонів міст та районів області – Группа "А", 4 тур

"Кремінь" (Пістинь) – ФК "Угорники" (Угорники) – 0:0 (0:0)

08.11.2015, 14:00. Пістинь. Стадіон "Кремінь". 300 глядачів, +12°C, оцінка поля – 3

Арбітри: Тарас Дем'янчук, Олег Стасинець, Володимир Коропецький (всі – Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу: Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ)

"КРЕМІНЬ": Синчишен, Конрад, Д.Ганущак, Козлан, В.Якімишин (Ю.Мосейчук, 46), Дорош, Завершенюк, В.Ганущак, Бойченюк, Лукачук, Шайбан (Лесів, 57)

ФК "УГОРНИКИ": Кудла, О.Ольшанецький, Кваснюк, Баюрчак, Гурак, Дзісяк, Фірсов (Максимів, 30), Курдибанюк, Р.Іванців, Кондрат (Данищук, 55), Качан,

Попередження: Козлан (43), Лукачук (68), Бойченюк (85) – Коган (80), Кваснюк (81)

Вилучення: Кваснюк (83, друге попередження)

В.Ганущак ("Кремінь") – на 37 хв. не реалізував пенальті


За посиланням ФОТОЗВІТ можна подивитися світлини поєдинку (фотограф Петро Белей).


Кубок чемпіонів міст та районів області