Новини :: Оголошення

|

13 листопада в Івано-Франківськ з робочим візитом завітає президент ФФУ Андрій Павелко

13 листопада в Івано-Франківськ з робочим візитом завітає президент ФФУ Андрій Павелко

13 листопада (п’ятниця) в Івано-Франківськ з робочим візитом завітає президент Федерації футболу України Андрій Павелко. Зустріч президента ФФУ з представниками обласної федерації футболу та НФК "Ураган" відбудеться о 14:00 на спортивному комплексі в мікрорайоні "Пасічна".

В планах заходів заплановані матчеві зустрічі вихованців дитячої Академії НФК "Ураган", вручення квитків на матч "Україна – Словенія" командам-учасникам турніру на Кубок президента ФФУ та командам-переможцям міських змагань на призи клубу "Шкіряний м’яч", вручення квитків на матч "Україна – Словенія" та футбольних м’ячів вихованцям дитячої Академії НФК "Ураган", створення "Дитячого фан-сектору Національної збірної команди України в м. Івано-Франківську" та вручення їм вболівальницької атрибутики із символікою збірної України, колективна фотосесія дитячих команд з президентом ФФУ Андрієм Павелком, керівниками НФК "Ураган" та обласної федерації футболу.

Далі Андрій Павелко зустрінеться в офісі НФК "Ураган" з керівництвом клубу де ознайомиться з історією та сьогоденням "ураганівців".

На урочисті заходи запрошуються члени виконкому ІФФФ, голови міських та районних федерацій футболу, голови асоційованих членів ІФФФ, члени виконавчого комітету міської федерації футболу, члени КДК ІФФФ, члени АК ІФФФ, тренери дитячо-юнацьких футбольних шкіл м.Івано-Франківська, керівники та тренери аматорських футбольних клубів м.Івано-Франківськ, ветерани івано-франківського футболу та представники засобів масової інформації.