Новини :: Футзал

|

Поновлюються змагання з футзалу у першій лізі

Поновлюються змагання з футзалу у першій лізі

У суботу 23 січня та неділю 24 січня поновлять свої змагання учасники першої обласної ліги.

Так, у суботу в Івано-Франківську першими зіграють "Helix-Галицький Двір" та "ДПС".

Обласні податківці докладають всіх зусиль, щоб втрутитися у боротьбу за медалі, а "будівельники" йдуть другими у цьому каравані. То ж матч обіцяє інтригу і він розпочнеться о 11 годині. У першому колі мінімальну перемогу святкували податківці – 4:3.

Карпатське "дербі" між делятинським "Прутом" та МФК "Микуличин" якраз припало на старт другого кола. І незалежно на яких місцях у турнірній таблиці знаходяться ці команди, матчі між ними завжди напружені і безкомпромісні. А тепер, коли вони поруч хоч і на "дні" таблиці, матч обіцяє напругу. Можливо, десятинці візьмуть реванш за поразку у першому колі та, на кінець, здобудуть перші очки у змаганнях. Матч розпочнеться о 12:00.

У неділю змагання першої ліги продовжаться у Долині та Снятині.

Гостями долинців будуть ямницькі футзалісти. У першому колі МФК "Долина" дебютувала впевненою перемогою (7:3) у обласній першості саме над досвідченим турнірним бійцем з Ямниці. Як то буде вдома – побачимо о 12:00.

У Снятин приїде "Легіон", який досить невпевнено виступає у цьогорічній першості. Принаймні, так було у першому колі. "Легіон" також мінімально поступився (3:4) вдома МФК "Снятин". Можливо краще зіграє на виїзді. Початок о 14:00.