Новини :: Футзал

|

Першість області з футзалу. Огляд матчів восьмого туру

Першість області з футзалу. Огляд матчів восьмого туру

Результативний початок другого кола першості області з футзалу серед команд першої ліги видали його учасники минулими вихідними.

У суботу перші очки здобув делятинський "Прут". У матчі-дербі з МФК "Микуличин" делятинці зі старту задали швидкий темп і скоро повели у рахунку. Їм вдавалися гострі атаки, які у підсумку дозволили здобути впевнену перемогу з рахунком 6:3.

Матч недавніх учасників вищої ліги "Helix-Галицький Двір" та "ДПС" тримав у напрузі суперників аж до останніх секунд. На 4-й хвилині Тарас Гнатишин наважився на сольний прохід, який зумів завершити на користь своєї команди. Це був єдиний гол "будівельників" у матчі і, здавалося, що він принесе їм таку бажану перемогу у цьому принциповому матчі. Але так не думали податківці. При цьому їм фатально не таланило вже який матч поспіль. Мяч оминав ворота суперника і вперто не бажав потрапляти після численних атак "ДПС". Лише на останніх секундах матчу Микола Сікач все-таки зумів врятувати очко для своєї команди, разом з м'ячем "влетів" у сітку воріт суперника, замкнувши націлену передачу з флангу. Бойова нічия 1:1 не принесла особливої радості обом командам, а лише стала у пригоді суперникам, які у неділю на ділі довели свою перевагу над гостями.

МФК "Долина" розгромила ямницький "Вихор" з рахунком 13:5. По першому тайму ніщо не передвіщало такого фіаско футзалістам з Ямниці. Вони програвали лише два м'ячі господарям (4:2). А у другому таймі далася в знаки відсутність воротаря гостей. Їхати на виїзд до лідера без головного стражу воріт діло надто ризиковане. Правда, треба віддати належне Володимиру Наконечному, який у цьому матчі "взяв" на себе невдячну роль голкіпера, він не раз рятував партнерів після їх "обрізок". Та у підсумку авантюра ямничан закінчилася найбільшою поразкою за часи їх виступів у обласних змаганнях – 13:5.

Щедрим на голи видався матч у Снятині, де місцеві футзалісти приймали "Легіон" з івано-Франківська. На початок матчу господарі вже знали результати всіх матчів стартового туру другого кола і бажали скоріше повернути собі втрачену другу позицію у турнірній таблиці. Вже у першому таймі снятинці "відвантажили" п'ять голів у ворота "Легіону". Гості ж лише у другому таймі звикли до залу та зуміли скоротити розрив у рахунку, однак, це не дозволило МФК "Снятин" здобути чергову домашню перемогу з рахунком 7:4.



ТАБЛО ВОСЬМОГО ТУРУ:



МФК "ДОЛИНА" (Долина) – "ВИХОР" (Ямниця) – 13:5 (4:2).

24 січня. 12.00. Долина. Спортзал ДЮСШ. 100 глядачів.

Голи: Р. Покачайло 2, 20, В. Лаврінок 3,14,15,16, І. Паньків 4, 21, М. Гошовський 11, 17, О. Шатковський 21, С. Вецко 22, А. Громоляк 23 – А. Бибик 3, 19, Л. Ринзак 9, Н. Павлів 13, А. Гелей 23.

Долина: С. Димид, С. Вецко, В. Лаврінок, А. Громоляк, Р. Покачайло, І. Паньків, О. Шатковський, М. Гошовський. Тренер – С. Димид.

Вихор: В. Наконечний, А. Бибик, Н. Павлів, О. Зубяк, І. Боднар, Г. Галіпчак, А. Гелей Л. Ринзак. Тренер – Р. Смеричанський.

Попередження: О. Шатковський (6), І. Паньків (18) – Г. Галіпчак(11), В. Наконечний (23), Н. Павлів (18).

Арбітри: В. Юрчишин, Я. Добрянський, А. Яцурак, Р. Пиж.

Спостерігач арбітражу – І. Овчар.



"ПРУТ" (Делятин) – МФК "МИКУЛИЧИН" – 6:3 (3:2).

23 січня. 12.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 30 глядачів.

Голи: Р. Ківнюк 3, 7, М. Довбенюк 8, В. Кочержук 16, 21, Р. Зупник 17 – Ю. Желіховський 9, Д. Петращук 9, 24.

Прут: М. Ключівський, В. Кочержук, В. Кіщук, Р. Зупник, Р. Ківнюк, І. Цурак, М. Довбенюк. Тренер – Р. Зупник.

Микуличин: В. Яцишин, Д. Петращук, А. Ліхновський, Ю. Желіховський, О. Чорнописький, Д. Мотрук. Тренер – Д. Петращук.

Попередження: Р. Ківнюк (13), М. Довбенюк (13) – Ю. Желіховський(4).

Арбітри: Т. Демянчук, А. Яцурак, В. Гронський, М. Липко.

Спостерігач арбітражу – Б. Вовкович.



"HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Івано-Франківськ) – "ДПС" (Івано-Франківська область) – 1:1 (1:0).

23 грудня. 11.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 30 глядачів.

Голи: Т. Гнатишин 4 – М. Сікач 24.

Helix-Галицький Двір: Д. Федик, О. Гнатишин, Т. Гнатишин, Ю. Дзюбінський, В. Павлик, П. Петрунчак, Я. Демків, В. Яценко, Т. Онуфрак, В. Щербина, А. Новицький, Р. Федорук, М. Кравців, М. Трач. Тренер – Т. Гнатишин.

ДПС: С. Петруняк, В. Синишин, Р. Баланюк, А. Паркулаб, А. Гузьо, Ю. Балагурак, М. Сікач, В. Бучинський, П. Ткаченко. Тренер – В. Яцишин.

Попередження: Т. Гнатишин (7), Т. Онуфрак (22) – Ю. Балагурак (9), В. Синишин (10).

Арбітри: Т. Демянчук, М. Липко, В. Гронський, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – Б. Вовкович.



МФК "СНЯТИН" (Снятин) – "ЛЕГІОН" (Івано-Франківськ) 7:4 (5:1).

24 січня. 14.00. Снятин. Спорткомплекс "Колос". 200 глядачів.

Голи: Ю. Петришин 3, В. Романюк 5, 10, Т. Турчинський 6, Д. Імангулов 13, І. Коваль 17 – О. Єжижанський 2, 19, 22, І. Ковальчук авт. 8, 14.

Снятин: М. Данищук, Т. Турчинський, Д. Імангулов, Ю. Петришин, І. Маруцан, І. Краєвський, В. Романюк, І. Шинкарик, О. Круглов, Н. Синюк, І. Ориджук, І. Коваль, П. Голинський. Тренер – І. Анатійчук.

Легіон: О. Гашинський, В. Дудяк, І. Ковальчук, А. Ковальчук, Т. Гаврон, Р. Луців, О. Єжижанський, М. Бачинський, Р. Глинка. Тренер – Р. Глинка.

Попередження: І. Ковальчук (8).

Арбітри: І. Салаш, Т. Демянчук, В. Гронський, М. Гудима.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.



З турнірною таблицею та результатами першості Івано-Франківської області з футзалу можна ознайомитися на сайті у відповідному підрозділі ФУТЗАЛ – ПЕРШІСТЬ ПЕРШОЇ ЛІГИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ.

Чемпіонат області з футзалу

БОМБАРДИРИ: 12 – Тарас Турчинський (МФК "Снятин"), 11 – Олександр Єжижанський ("Легіон"), 9 – Микола Сікач ("ДПС").

ДИСКВАЛІФІКОВАНІ: Синишин В. ("ДПС"), Бибик А. ("Вихор").


Прес-служба АМФІФО