Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Товариський матч. "Оскар" – "Десна" - 1:1

Товариський матч. Оскар – Десна - 1:1

16 березня на івано-франківському стадіоні "Рух" відбувся товариський спаринг між чемпіоном та володарем кубка області командою "Оскар" (Підгір'я) і представником першої професіональної футбольної ліги України чернігівською "Десною", яка проводить заключний етап підготовки до весняного старту футбольного сезону у Вістовій, що поблизу Калуша.

Ті вболівальники, які прийшли подивитись цю зустріч, не прогадали. Обидві команди розпочали гру в розміреному темпі. Одразу стало зрозумілим що суперники в першу чергу приділили увагу обороні своїх воріт. Незважаючи на це у карних майданчиках, як "Оскара", так і "Десни", виникало багато гострих моментів. Але у завершальних стадіях атак футболістів підводили неточність, поспішність, або всі зусилля гравців забити гол зводили нанівець на останньому рубежі воротарі. Таким чином при абсолютно рівній грі команди пішли на перерву з нульовим нічийним рахунком.

У другому таймі суперники збільшили темп і гра пожвавішала. М'яч майже не затримувався у центрі поля. Голкіпери обох команд раз за разом виручали своїх партнерів. За 10 хвилин до закінчення поєдинку "Десна" після зрізки гравця команди Підгір'я відкрила рахунок. Футболісти "Оскара" пропустив м’яча руки не опустили, як і раніше продовжували насідати на ворота гостей, і в одній з атак Дмитро Мартинюк був першим на добиванні – 1:1. До фінального свистка рахунок так і не змінився.

Роман Балаш,
телефоном для інтернет-сайту ІФФФ