Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Володимира Максимчука обрано головою Тлумацької районної федерації футболу

Володимира Максимчука обрано головою Тлумацької районної федерації футболу

10 травня в залі засідань Тлумацької районної ради відбулася виборча конференція Тлумацької районної федерації футболу. У роботі конференції взяли участь голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Т. Клим, перший заступник голови ІФФФ, виконавчий директор В. Сікора, відповідальний секретар ІФФФ О. Волосянко, прес-секретар ІФФФ І. Дaнилoвcький, голова Тлумацької районної ради В. Двояк.

Порядок денний Конференції складався з ряду питань, основні серед яких – це затвердження нової редакції Статуту, вибори голови Тлумацької РФФ, вибори заступників голови та Виконавчого комітету, вибори органів здійснення футбольного правосуддя (Контрольно-дисциплінарний та Апеляційний комітети) та Ревізійної комісії.

До комісії з підготовки та проведення конференції Тлумацької РФФ надійшла 21 виписка із загальних зборів колективних членів федерації з обранням делегатів та кандидатур на посаду голови Тлумацької РФФ. 20 колективних членів висунули кандидатуру Максимчука Володимира Яремовича на посаду голови Тлумацької РФФ, інших кандидатур не поступало.

Рішенням делегатів та у відповідності до вимог Статуту вибори голови відбувалися шляхом відкритого голосування. За підсумками підрахунку голосів головою Тлумацької районної федерації футболу одноголосно було обрано Володимира Яремовича Максимчука.

Виборча конференція Тлумацької районної федерації футболу

Після цього новообраний голова подякував усім присутнім за довіру, пообіцяв зробити все від себе залежне задля розвитку футболу в Тлумацькому районі та запропонував на посаду першого заступника голови Костянтина Володимировича Лисейка, а на посаду заступника голови – Ярослава Васильовича Вінтоніва. Делегати більшістю голосів підтримали рішення нового керівника.

Також було обрано кількісний та персональний склад Виконавчого комітету, до якого увійшло 11 чоловік. Було обрано також Контрольно-дисциплінарний комітет (Петро Василишин – голова, Богдан Калиняк – заступник голови, Андрій Федорчук – член комітету), Апеляційний комітет (Петро Родовець – голова, Василь Луців – заступник голови, Роман Ліцовський – член комітету) та Ревізійну комісію (Михайло Шередега – голова, п. Кравчук – заступник голови, п. Бачинський – член комітету).

Учасники конференції сформували основні напрямки роботи Тлумацької районної футбольної федерації у 2016 році, обмінялися думками про найближчі заходи та невідкладні завдання, проаналізували проблеми зі сфери розвитку районного футболу та можливі шляхи їх вирішення.

Максимчук Володимир Яремович

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає Володимира Яремовича Максимчука з обранням головою Тлумацької районної федерації футболу.

Бажаємо успіху та реалізації всіх планів і проектів, здійснюваних під егідою очолюваної Вами районної Федерації футболу!


Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу