Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

Амбасадор збірної України Джамала – переможець Євробачення!

Амбасадор збірної України Джамала – переможець Євробачення!

Фінал "Євробачення-2016" відбувся у Стокгольмі. У ньому брали участь конкурсанти з Вірменії, Австралії, Австрії, Азербайджану, Бельгії, Болгарії, Хорватії, Кіпру, Чехії, Франції, Грузії, Німеччини, Угорщини, Ізраїлю, Італії, Латвії, Литви, Мальти, Польщі, Росії, Сербії, Іспанії, Швеції, Нідерландів, України, Великобританії.

Н-Е-Й-М-О-В-І-Р-Н-О! Конкурсантка від України Джамала посіла перше місце. Джамала привезла до Швеції композицію "1944", яка передає трагедію кримськотатарського народу і сім'ї співачки зокрема. Друге місце у представниці Австралії Дамі Ім. Третім став росіянин Сергій Лазарєв.

Для України це друга перемога на Євробаченні. У 2004 році перемогу здобула Руслана з піснею "Wild dances".

Нагадуємо, Федерація футболу України і компанія Adidas у березні цього року на столичному НСК "Олімпійський" представили нову ігрову форму національної збірної України з футболу, в якій команда виступить у фінальній частині XV чемпіонату Європи.

Амбасадор збірної України Джамала – переможець Євробачення

Нову форму презентували амбасадори головної команди країни співачка Джамала, телеведучі Сергій Притула, Олександр Денисов, спортивний комантатор Роберто Моралес та засновник гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк.

"Для мене велика честь бути серед амбасадорів збірної України з футболу. Мені здається, що музичний світ і світ спорту має багато спільного. Музиканти і спортсмени – це обличчя нашої країни. Сподіваюся, що наша команда покаже у Франції красивий футбол. А нам залишається вболівати і дарувати свою любов та підтримку", – сказала Джамала.

Перемога амбасадора національної збірної команди Джамали – гарний приклад для футболістів! Тепер черга перемагати за збірною України з футболу!

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу