Новини :: Виконавчий комітет

|

24 червня відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

24 червня відбулось засідання Виконавчого комітету ІФФФ

24 червня у конференц-залі "Фонтуш Бутік Готелю" відбулось засідання Виконавчого комітету Івано-Франківської обласної федерації футболу. На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. Про внесення змін до штатного розкладу Івано-Франківської обласної федерації футболу.
  2. Про службову записку першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ п. В.Сікори на виконання рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ (протокол №7 від 01.06.2016 року).
  3. Про підсумки обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" та чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги області сезону 2015-2016 років.
  4. Про відродження професіонального футболу в Івано-Франківській області.
  5. Про нове будівництво футбольного стадіону для дитячо-юнацького та аматорського футболу на вул. Чорновола в м.Івано-Франківську за Програмою УЄФА "Хет-Трик".
  6. Про лист-звернення Косівської районної федерації футболу.
  7. Про лист-звернення Галицької районної федерації футболу.
  8. Різне.
Засідання Виконкому

Відкрив засідання Виконкому перший заступник голови ІФФФ, виконавчий директор ІФФФ Василь Сікора, який доповів присутнім про внесення змін до штатного розкладу Івано-Франківської обласної федерації футболу. З метою вдосконалення системи управління та покращення роботи штатних працівників Івано-Франківської обласної федерації футболу та контролю за виконанням рішень керівних органів ІФФФ, Виконавчий комітет постановив у відповідності до додатку №1 Договору про надання послуг з ведення бухгалтерського обліку від 01.02.2016 року звільнити з посади бухгалтера ІФФФ п. Дністрянську Лесю Василівну з 15 червня 2016 року. У відповідності до поданої заяви прийняти на роботу (по сумісництву) з 15 червня 2016 року на посаду бухгалтера Івано-Франківської обласної федерації футболу Костюк Тетяну Дмитрівну з оплатою згідно штатного розкладу.

Наступним питанням Виконавчий комітет, заслухавши та обговоривши інформацію голови ІФФФ Тараса Клима, підтримав рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ІФФФ (протокол №7 від 01.06.2016 року). Рекомендував Виконавчому комітету Рожнятівської РФФ розглянути питання про доцільність перебування п. І.Б. Шикеринця на посаді голови Рожнятівської РФФ. Зобов’язав Виконавчий комітет Рожнятівської РФФ розглянути дане питання на своєму черговому засіданні та проінформувати про прийняте рішення Виконавчу адміністрацію ІФФФ до 15 липня ц.р. Також зобов’язав Виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) призупинити виплату щомісячної безповоротної фінансової допомоги у розмірі 1300,00 грн. з травня ц.р.

Далі Виконавчий комітет заслухав інформацію заступника голови, головного спеціаліста ІФФФ Василя Луцького про підсумки обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" та чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги області сезону 2015-2016 років. Інформація Василя Андрійовича була прийнята до відома. Виконком затвердив підсумки чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги з футболу сезону 2015-2016 років і підсумки обласних змагань з футболу на призи клубу "Шкіряний м’яч" сезону 2015-2016 років.

Наступними питаннями порядку денного були про відродження професіонального футболу в Івано-Франківській області і про нове будівництво футбольного стадіону для дитячо-юнацького та аматорського футболу на вул. Чорновола в м. Івано-Франківську за Програмою УЄФА "Хет-Трик". Заслухавши та обговоривши інформацію голови ІФФФ Тараса Клима, Виконком зобов’язав Виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) надавати всебічну організаційну, консультативну та методичну допомогу у вдосконаленні клубної структури та проходженні процедури атестації МФК "Тепловик" Івано-Франківськ. Контроль за веденням робіт на будівництві нового футбольного стадіону для дитячо-юнацького та аматорського футболу на вул. Чорновола в м. Івано-Франківську за Програмою УЄФА "Хет-Трик" від ІФФФ поклав на заступника голови ІФФФ п. І.Овчара. Зобов’язав Виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор – п. В.Сікора) підготувати та підписати угоду про співробітництво на період будівництва футбольного стадіону для дитячо-юнацького та аматорського футболу в м. Івано-Франківську із п. І. Овчаром з 01 червня 2016 року.

Наостанок засідання були розглянуті листи-звернення Косівської і Галицької районних федерацій футболу. Заслухавши та обговоривши інформацію першого заступника голови, виконавчого директора ІФФФ Василя Сікори, Виконком зобов’язав Виконавчу адміністрацію ІФФФ (виконавчий директор п. В.Сікора) надати Косівській районній федерації футболу (голова – п. В.Якимишин) цільову безповоротну фінансову допомогу у розмірі 2880,00 грн. для організації та проведення футбольного турніру "Кубок Гуцульських міст", який відбудеться 06-07 липня 2016 року у м.Косів, надати Галицькій районній федерації футболу (голова – п. І.Бабій) цільову безповоротну фінансову допомогу у розмірі 1300,00 грн. для організації та проведення спортивно-масових заходів з нагоди відкриття майданчику зі штучним покриттям в с. Бовшів Галицького району.

Після доопрацювання, внесення змін та доповнень матеріали засідання Виконавчого комітету ІФФФ будуть розміщені на сайті Івано-франківської обласної федерації футболу.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу

Фотографії – Петра Белея