Новини :: Технічний департамент

|

На Прикарпатті диплом ФФУ категорії "С" отримали 23 тренера

На Прикарпатті диплом ФФУ категорії С отримали 23 тренера

Дипломованих спеціалістів на Прикарпатті стало більше. 2 липня успішно склала іспити перша група слухачів поточного року, яка проходила навчання на тренерських курсах в Івано-Франківській обласній федерації футболу. Нагадаємо, що черговий курс Школи підготовки тренерів працював протягом квітня-червня 2016 року.

Учасники курсів проходили навчання з теорії та методики викладання гри у футбол. Заняття проводилися у вигляді лекцій, методичних, семінарських, практичних занять, а в кінці слухачі курсів склали іспити.

Очолював екзаменаційну комісію член Науково-методичної ради ФФУ, заступник декана факультету з навчальної роботи Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Ярослав Богданович Боднар. Також до складу комісії входили: голова Івано-Франківської обласної федерації футболу Тарас Петрович Клим, член Науково-методичної ради ІФФФ Сергій Володимирович Пташник та керівник Технічного департаменту ІФФФ Микола Миколайович Васильків.

Голова обласної федерації футболу Тарас Клим у вступному слові зазначив: "Футбол – це не просто гра, це – наше життя. Він об’єднує абсолютно різних людей, виховуючи у них патріотизм, як місцевий, так і державний. З кожним роком наша футбольна родина збільшується, а з нею суттєво зростає рівень дитячо-юнацького та аматорського футболу. Відповідно зростають і вимоги до тренерів. Тому ми проводимо для них курс навчання за програмою "С"-диплом ФФУ, який дає можливість працювати не лише в Україні, а й в Європі".

Майже п'ять годин абітурієнти старанно демонстрували всі ті знання, що отримали під час навчання. У підсумку тренерські ліцензії "С"-диплом ФФУ, які надають право працювати тренером на всіх рівнях аматорського та дитячо-юнацького футболу, з урахуванням вимог національного законодавства, отримали: Михайло Підлетейчук, Петро Типусяк, Роман Курташ, Микола Лазорик, Василь Кулинин, Роман Процак, Олег Лялька, Михайло Волярчук, Дмитро Третяк, Василь Осташ, Зіновій Дожджаник, Іван Максим’юк, Андрій Нестерук, Валентин Москвін, Роман Куртяник, Сергій Пташник, Володимир Марущак, Василь Попадинець, Андрій Стандіо, Андрій Тимків, Іван Богатчук, Андрій Зайченко, Сергій Драницький.

Голова екзаменаційної комісії Ярослав Боднар привітав тренерів з отриманням ліцензії, подякував тим, хто доклав зусиль до підготовки майбутніх спеціалістів, та побажав не зупинятися на досягнутому, кар'єрного зросту і позитиву у роботі.

Іспити тренерів з футболу

Більше фото в розділі сайту ФОТОГАЛЕРЕЯ.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу