Новини :: Комітет з проведення змагань

|

ВАЖЛИВО!!! Для представників футбольних клубів (команд)!!!

ВАЖЛИВО!!! Для представників футбольних клубів (команд)!!!

Комітет з проведення змагань Івано-Франківської обласної федерації футболу розпочав підготовку до старту нового футбольного сезону 2016-2017 років, який пройде за формулою "осінь-весна". Для формування складів ліг, складання календаря ігор і Регламенту змагань, підготовки заявкової документації, графіку атестації стадіонів і футбольних полів і т.ін., футбольним клубам (командам), які мають намір взяти участь у обласних змаганнях (чемпіонат, першість) сезону 2016-2017 років, необхідно до 17:00 22 липня (п'ятниця) подати офіційні письмові заявки в офіс ІФФФ.

На даний момент офіційні письмові заявки не подав ряд футбольних клубів (команд) другої ліги, а також чотири команди першої – "Карпати" (Коломия), "Тепловик-ДЮСШ №3" (Івано-Франківськ), ФК "Турка" і "Чайка" (Вільхівці).

У понеділок, 25 липня, відбудуться засідання Президії ІФФФ і Комітету з проведення змагань ІФФФ, на яких буде затверджено остаточний склад першої і другої ліг обласних змагань з футболу сезону 2016-2017 років.

Футбольні клуби (команди), які до 17:00 22 липня не подадуть в офіс Івано-Франківської обласної федерації футболу офіційні письмові підтвердження про участь у чемпіонаті (першості), не будуть допущені до обласних змагань з футболу на сезон 2016-2017 років.

Комітет з проведення змагань Івано-Франківської обласної федерації футболу