Новини :: Новини ІФАФ та регіонів

|

У Бурштині обрали нового голову міської федерації футболу

У Бурштині обрали нового голову міської федерації футболу

16 грудня у Бурштині відбулась ІІ-а позачергова Конференція Бурштинської міської федерації футболу, на якій було обрано нового голову Бурштинської МФФ. Ним став знаний у області футбольний фахівець Богдан Максимчак. Богдана Йосифовича обрали одноголосно опісля того, як заяву про складання повноважень написав вже екс-керівник організації Андрій Шувар.

Збори проводив виконавчий директор Івано-Франківської федерації футболу Василь Сікора. Василь Васильович пообіцяв міській федерації підтримку та всебічне сприяння у роботі.

Після обрання Богдан Йосипович запропонував зборам кандидатури людей для роботи у виконавчому комітеті федерації. Ними стали: Роксолана Джура, Андрій Іваськів, Петро Савка, Роман Івасютин, Віталій Федунків,Мирослав Лотоцький, Ярослав Максимович, Олег Драбчук, Володимир Капусняк, Любомир Дмитерко. За новий склад виконкому проголосували 19 чоловік.

Далі загальні збори обрали Директора ДТЕК Бурштинська ТЕС Андрія Шувара почесним головою Бурштинської міської федерації футболу.

У планах голови федерації зібрати у січні збори виконавчого комітету і призначити дату наступних зборів, на котрих будуть обрані заступники та визначено склади комітетів.

Новообраного голову привітали та пообіцяли співпрацю міський голова Бурштина Роксолана Джура та депутат обласної ради від міста Андрій Іваськів.

Конференція Бурштинської міської федерації футболу
Конференція Бурштинської міської федерації футболу
Прес-служба Бурштинської міської федерації футболу