Новини :: Турніри

|

Юнаки івано-франківської "Ніки" 2000 р.н. здобули бронзові нагороди "Галицької зими-2017"

Юнаки івано-франківської Ніки 2000 р.н. здобули бронзові нагороди Галицької зими-2017

У Львові розпочався традиційний цикл дитячих футбольних турнірів "Галицька зима-2017", який проводиться вже дев'ятий рік поспіль. Турнір проводиться з метою організації дозвілля дітей, подальшої популяризації футболу, підвищення рівня майстерності юних футболістів, виявлення перспективних дітей до занять футболом.

Першими змагалися команди, сформовані з гравців 2000 року народження. Івано-Франківськ представляла "Ніка". На попередньому етапі команди було розбито на дві групи. По дві кращі з кожного квартету виходили у півфінал, переможці якого у вирішальному матчі і розігрували в очному протистоянні "золото", а невдахи – "бронзу".

Всі матчі пройшли на штучному полі стадіону "Сокіл" у Львові. На старті турніру юнаки "Ніки" мінімально поступились вишгородському "Діназу" (2:3), а потім впевнено переграли вихованців ФК "Львів-2001" (3:1) та однолітків фастівського "Олімпу" (4:1). Набрав 6 очок, івано-франківці посіли друге місце в групі і вийшли у півфінал турніру.

Обидва півфінали пройшли у напруженій, безкомпромісній, запеклій боротьбі. Хоча іншого й годі було чекати, адже кожна з команд прагнула перемогти і вийти у фінал. "Діназ" завдяки влучному удару Володимира Слободянюка переграв з рахунком 1:0 "Рух" з Вінників. Основний час поєдинку "Ніки" зі ставищевським "Хілдом" завершився унічию – 1:1. У серії післяматчевих пенальті фортуна посміхнулась юнакам "Хілду" – 5:4.

У поєдинку за третє місце івано-франківська "Ніка" розправилася з "Рухом" з Винників – 7:1, і завоювала бронзові медалі.

Вишгородський "Діназ" у фінальному матчі здолав "Хілд" зі Ставище – 1:0, і виборов "золоті" медалі. Єдиний точний удар, котрий приніс діназівцям успіх, знову завдав Влад Слободянюк.

Прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу